Untitled

Frumusețea nu are VÂRSTĂ! 8 actori și actrițe din Coreea de Sud care au jucat rolul de liceeni la 30 de ani

Deseori în K-drame, există o potrivire, cel puțin aproximativă, a actorilor cu vârsta personajelor pe care le interpretează. Spre exemplu, o mamă vitregă convingătoare va fi jucată de cineva precum Hwang Shin Hye, iar cel mai bun prieten va fi cineva ca Nam Da Reum. Dar există câțiva actori și actrițe care pot juca orice vârstă fără niciun fel de probleme, datorită abilităților și trăsăturilor lor tinerești, relatează soompi.com.

Mai jos găsiți o listă cu actori și actrițe care au jucat roluri de elevi de liceu la vârsta de 30 de ani (conform modului de calculul coreean).

1. Hwang In Yeop – „True Beauty”

În vârstă de 30 de ani (n. 19 ianuarie 1991), Hwang In Yeop (황인엽) a interpretat rolul tânărului student Han Seo Jun în drama „True Beauty”. Aspectul său tineresc pare parcă dintr-o altă lume! El joacă rolul unui fost prieten al lui Lee Su Ho (Cha Eun Woo), cu care împărtășește un secret dureros, secret ce a pus foarte multă presiune pe prietenia lor. Deși este clar mai în vârstă decât vârsta medie de liceu, el nu pare deloc nefiresc în uniformă de elev, nu credeți asta? Privirea înflăcărată și aura tulburătoare îl face să fie potrivit pentru rolul unui adolescent. Este greu de crezut că are 30 de ani când se integrează atât de ușor printre colegii săi mai tineri!

2. Ha Ji Won – „The Time We Were Not In Love”

Ha Ji Won (하지원) apare și ca versiunea mai tânără a personajului ei în vârstă de 34 de ani, Oh Hana, din drama „The Time We Were Not in Love”, fapt ce contrastează puternic și asta deoarece Oh Hana apare de obicei ca fiind o femeie rece, sofisticată, dar în timpul flashback-urilor o vedem ca pe o elevă drăguță! În vârstă de 43 de ani (n. 28 iunie 1978), Han Ji Won aduce o energie jucăușă rolului mai tânăr, care ar putea părea cu ușurință exagerată, însă îl menține, de fapt, vesel și distractiv, dându-i o notă de drăgălășenie. Micile detalii precum ochelarii și un rucsac adorabil creează într-adevăr o atmosferă tinerească. Chiar dacă Ha Ji Won avea 38 de ani când a filmat drama, dar cu siguranță uniforma i s-a potrivit de minune!

3. Ryu Jun Yeol – „Reply 1988”

Ryu Jun Yeol (류준열) a câștigat inimile fanilor când a jucat rolul lui Kim Jung Hwan în drama „Reply 1988”, dar probabil că nu ați fi ghicit niciodată dacă nu ați fi avut la dispoziție informațiile de pe internet că actorul avea, de fapt, 30 de ani în timpul filmărilor! Jung Hwan ca și personaj este de obicei destul de impasibil, dar are un farmec aparte. Asumarea rolului de către Ryu Jun Yeol (n. 25 septembrie 1986) a fost uimitoare, iar fața lui nemachiată și coafura simplă au contribuit cu adevărat la aspectul său tineresc. Drăgălășenia lui este ireală și nici nu pare forțată. Să sperăm cu toții că vom rămâne la fel de tineri ca și el!

4. Kwon Nara – „Itaewon Class”

Kwon Nara (권아윤) își asumă rolul orfanei Oh Soo Ah în serialul „Itaewon Class”, o dramă care evidențiază „inadaptații” societății. În flashback-uri vedem imagini cu Soo Ah mai tânără și este o nebunie să crezi că Kwon Nara (n. 13 martie 1991) avea deja 30 de ani când a jucat acest rol! Personajul ei este antagonist, dar îl joacă atât de bine încât încă nu poți să nu te bucuri de povestea ei. În vremurile actuale, Soo Ah este o femie inteligentă și îngrijită, o trăsătură care poate fi văzută chiar și atunci când este mai tânără. Chiar dacă este în uniformă, geanta sa și stilul simplu în care este aranjat părul dau credibilitate personajului ei mai tânăr. Tenul ei proaspăt este ceva de invidiat cu siguranță!

5. Eun Ji Won – „Reply 1997”

Dacă ați văzut „Reply 1997”, ați putea presupune că toată lumea avea aproximativ aceeași vârstă și probabil toți actorii erau un pic mai în vârstă decât vârsta școlară. Dar Eun Ji Won (은지원 – n. 8 iunie 1978) avea 35 de ani când a jucat acest rol! Interpretând rolul lui Do Hak Chan, Ji Won îi împrumută, de fapt, din farmecele sale adolescentine, fapt ce face din personajul său cel mai bun și. totodată, amuzant prieten pe care toți ne dorim să îl avem. Deși Hak Chan este ușor necizelat, modul în care Ji Won l-a interpretat l-a ffăcut cu siguranță un personaj iubit.


6. Park Min Young – „Her Private Life”


Puteți ghici câți ani avea Park Min Young (박민영) când a îmbrăcat această uniformă școlară pentru drama „Her Private Life“? Avea nici mai mult, nici mai puțin decât 34 de ani 9n. 4 martie 1986)! În rolul lui Sung Duk Mi, care este curator într-o galerie de artă, contrastul dintre personajul ei actual și versiunea mai tânără este la fel de mare ca și cel dintre noapte și zi. Duk Mi este o femeie profesionistă dedicată muncii sale, așa că interpretarea oferită de Park Min Young versiunii mai tinere a personajului arată într-adevăr abilitățile sale ca actriță. Adaptabilitatea ei de a crea un sentiment de dezvoltare pentru Duk Mi de-a lungul anilor este impresionantă. Cu fața de copil și pielea perfect netedă, ar putea juca în continuare rolul unei eleve de liceu în anii următori!

7-8. Park Bo Young și Kim Young Kwang – „On Your Wedding Day”

Park Bo Young (박보영) este regina fețelor de copil! Trăsăturile ei drăguțe îi permit să interpreteze o varietate de roluri ce fac parte din diferite categorii de vârstă. Ea se potrivește perfect în rolul elevei transferate, Hwan Seung Hee în filmul „On Your Wedding Day” (너의 결혼식 – 2018).

Filmul prezintă povestea de dragoste dintre Hwan Seung Hee (Park Bo Young) și Hwang Woo Yeon (Kim Young Kwang) pe parcursul a 10 ani, respectiv din perioada liceului și până la maturitate.

Park Bo Young (n. 12 februarie -1990) avea aproape 30 de ani (avea 29 de ani) la filmări, iar Kim Young Kwang avea 32 de ani la aceea vreme! Povestea de dragoste adolescentină este plină de viață, iar rolurile interpretate ca și adolescenți sunt atât de credibile încât niciodată nu ai ghici că fiecare a terminat liceul în urmă cu 10 ani sau chiar mai mult!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.