ffddaa59-aa4e-4a60-b21c-dfbf3946d717_unnamed-7

Istoricul controversei în care sunt implicați Seo Ye-Ji și Kim Jung-Hyun

Numele lui Seo Ye-ji ține prima pagină a presei din cauza presupusei manipulări a actriței a comportamentului fostului ei iubit Kim Jung-hyun. Manipularea actriței l-ar fi determinat pe actor să acționeze grosolan pe platoul de filmare al dramei sale, “Time”. Se spune că acest lucru s-a întâmplat acum aproximativ trei ani, când cei doi încă formau un cuplu. Seo Ye-ji și Kim Jung-hyun, acum amândoi în vârstă de 31 de ani, au lucrat împreună pentru filmul “Stay With Me”, potrivit metro.style.

Publicația coreeană Dispatch a fost cea care a făcut publică știrea pe 12 aprilie, însoțind materialul lor cu o serie de mesaje text care se presupune că au fost schimbate între Seo Ye-ji și Kim Jung-hyun. Mesajele sugerează că aceasta i-a impus iubitului ei de atunci să ceară revizuirea scenariului pentru a „elimina tot contactul fizic” cu co-starul său din “Time”, Seohyun (din grupul de fete K-pop Girls’ Generation).

La câteva zile după publicarea articolului, Seo Ye-ji și Kim Jung-hyun sunt încă un subiect trending, iar noi detalii și actualizări ale controversei au apărut pe parcurs.

Iată un rezumat al controversei în care sunt implcați Seo Ye-ji și Kim Jung-hyun:

Numele lui Kim Jung-hyun a apărut pentru prima oară în presă pe 8 aprilie, din cauza unui alt articol Dispatch, care susținea că el și co-starul său din “Crash Landing on You” (CLOY), Seo Ji-hye, formează un cuplu.

Agențiile ambilor actori au negat zvonurile.

https://www.instagram.com/p/CNZAEDOnu9l/?utm_source=ig_embed

Tot Dispatch a scris pe 12 aprilie că Seo Ye-ji l-a “manipulat” pe Kim Jung-hyun. Totul după ce jurnaliștii au publicat o serie de mesaje dintre Seo Ye-ji și Kim Jung-hyun, în care actrița îl numea „Kim cel Rigid” și îi spunea să evite contactul fizic cu personalul feminin și cu Seohyun, cea din rolul principal feminin pentru drama „Time”. Chiar dacă asta însemna modificarea scenariului.

Potrivit Dispatch, Seo Ye-ji îi cerea constant lui Kim Jung-hyun să-i trimită înregistrări audio și videoclipuri pentru a-l monitoriza pe platourile de filmare ale dramei lui. Un membru al personalului „Time” a spus, de asemenea, că Kim Jung-hyun era în permanență pe telefon la acel moment și chiar a confirmat că într-adevăr acesta continua să ceară modificări în scenariu pe platou, spunând: „El a subliniat importanța iubirii platonice și a cerut să i se scoată orice contact fizic. Dacă lucrurile nu meregeau cum își dorea el, fugea brusc afară și începea să bâjbâie. “

În „Time” , Kim Jung-hyun juca rolul unui CEO de restaurant, care nu mai avea mult de trăit din cauza unei probleme de sănătate. Seohyun interpreta rolul unei femei optimiste, care se descurca singură de la o vârstă fragedă și nu a trecut încă peste moartea surorii sale. Deoarece serialul este o melodramă romantică, contactul fizic ar fi fost inevitabil.

https://www.instagram.com/p/CNjao7KnBIo/?utm_source=ig_embed

Iată câteva dintre mesajele celor doi, traduse în limba engleză de website-ul Soompi.

Seo Ye-ji: Kim cel Rigid. Elimină tot contactul fizic.

Kim Jung-hyun: Desigur.

Seo Ye-ji: De ce nu-mi spui ce ai făcut azi?

Kim Jung-hyun: Azi nu am salutat o femeie din personal. Am fost foarte rigid cu alte persoane.

Kim Jung-hyun: I-am spus din nou, foarte clar, regizorului Jang că nu voi juca romantic

Seo Ye-ji: Haha bine. Continuă să te comporți rigid.

Kim Jung-hyun: Scenariul pentru episodul 9 este complet, dar cred că va trebui modificat în totalitate.

Seo Ye-ji: Fă o treabă bună cu modificările.

De asemenea, Seo Ye-ji ar fi cerut actualizări de la Kim Jung-hyun cu privire la revizuirea scenariului.

Kim Jung-hyun: Mă uit în continuu la scenariul meu. Nu fac altceva.

Seo Ye-ji: Asigură-te că sunt făcute modificări, astfel încât să nu existe romantism.

Seo Ye-ji: Ești fericit datorită mie, nu? Deci ar trebui să mă faci și mai fericită.

Kim Jung-hyun: Mă voi uita la scenariul meu.

Seo Ye-ji: Bine. Modificăți-l bine. Contact fizic, romantism, nu-nu.

Kim Jung-hyun: Desigur.

Dacă mesajele sunt reale, acest lucru oferă acum context comportamentului grosolan și rece al lui Kim Jung-hyun pe platourile de filmare pentru “Time” și față de co-starul său Seohyun, care s-ar fi simțit umilită și ar fi plâns de mai multe ori din cauza modului în care a tratat-o. Pe atunci, conferința lor de presă pentru “Time” devenise controversată, deoarece se observa cum acesta era lipsit de emoții și evita în mod evident contactul fizic cu Seohyun.

Kim Jung-hyun a renunțat la dramă cu doar patru episoade înainte de final și, potrivit articolelor de atunci, decizia a fost luată din cauza tulburărilor sale alimentare și de somn.

După o pauză de 11 luni, a revenit pe ecran cu drama “Crash Landing on You”. După care a apărut într-un cameo în seria în care a jucat Seo Ji-hye, “Dinner Mate”. La sfârșitul anului trecut, a jucat în serialul istoric “Mr. Queen”.

Seo Ye-ji nu a fost prezentă la conferința de presă pentru filmul său „Recalled”, organizată pe 13 aprilie, iar agenția acesteia a publicat o declarație oficială. În declarație, reprezentanții precizează că lui Kim Jung-hyun confirmă faptul că toate controversele legate de drama lui nu au legătură cu Seo Ye-ji. De asemenea, aceștia susțin că din conversațiile publicate în presă au fost scoase mesajele în care și el îi cerea actriței să nu filmeze scene cu sărut. Astfel, Seo Ye-ji i-a spus lui Kim Jung-hyun “Atunci nu ar trebui să o faci nici tu”. Acest lucru poate fi interpretat ca o mică ceartă între 2 parteneri, nu neapărat ceva grav.

Popularitatea lui Seo Ye-ji a crescut anul trecut, când a jucat în drama “It’s Okay to Not be Okay” (IOTNBO) alături de actorul Kim Soo-hyun. Seria ia adus acesteia mai multe premii de actorie la cea de-a 18-a ediție a Brand of the Year Awards, la a 5-a ediție a Asia Artist Awards și a 7-a ediție a APAN Star Awards. De asemenea, este nominalizată în prezent ca cea mai bună actriță (TV) pentru IOTNBO la cea de-a 57-a ediție a Baeksang Arts Awards; anunțul nominalizaților coincide cu ziua în care a apărut controversa, făcându-i pe mulți dintre fanii ei loiali să suspecteze momentul.

https://www.instagram.com/p/CNO7DCbh68k/?utm_source=ig_embed

Pe fondul controversei, fanii îi iau apărarea și sunt alături de Seohyun. Mai mult, s-au grăbit să creeze trendul #ApologizetoSeohyun pe Twitter .

Fără a aborda problema în mod direct, fanii cred că actualizările recente ale lui Seohyun de pe Instagram fac referire la controversă.

Aceasta a postat o serie de selfie-uri, prima ei postare din 11 aprilie are această descriere: „Dragostea mea, oamenii mei, vă mulțumesc mereu și vă iubesc”.

Pe 14 aprilie, ea a postat din nou fotografii cu ea, scriind: „Să se întâmple numai lucruri bune tuturor. Să aveți o zi minunată”.

https://www.instagram.com/p/CNhSdAxB_M6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CNoTMb3hgpW/?utm_source=ig_embed

La o zi după ce agenția lui Seo Ye-ji a publicat declarația oficială, pe 14 aprilie, și agenția lui Kim Jung-hyun, O & Entertainment, a publicat una, cerându-și scuze pentru comportamentul său nepoliticos pe platoul de filmare al “Time”.

În prezent, Kim Jung-hyun și Seo Ye-ji primesc critici majore.

Seo Ye-ji, care ar fi fost confirmată pentru viitoarea dramă “Island”, a renunțat la serie, potrivit publicației OSEN. Echipa de producție a dramei va revizui scenariul. Revizuirile sunt necesare, deoarece se spune că personajul Won Min-ho a fost scris nu numai pe baza personajului din webtoon, ci și cu Seo Ye-ji în minte.

De asemenea, brandurile care și-au asociat imaginea cu Seo Ye-ji – precum New Origin, AER și Luna— au renunțat deja la colaborarea cu ea.

Între timp, o petiție prin care se cerea expulzarea lui Kim Jung-hyun din industria de divertisment a fost depusă pe 12 aprilie, postată pe Buletinul național de petiții al Casei Albastre Cheong Wa Dae.

Totuși, în mijlocul acestei controverse, un fost membru al personalului lui Seo Ye-ji a apărat-o.

Într-un articol Allkpop, o stilistă care a lucrat cu Seo Ye-ji a vorbit pentru a o susție și este pregătit să-și dezvăluie identitatea, dacă este nevoie, „pentru a rezolva neînțelegerea”. Stilista a spus că a lucrat cu actrița timp de cinci ani și că Seo Ye-ji „a fost cineva care a fost amabil cu personalul ei”.




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.