ec34c18e7cad4a2faa83547459a046d3

Song Ji Hyo, Nam Ji Hyun și Chae Jong Hyeop sunt un trio incert în viitoarea dramă fantasy “Come to the Witch Restaurant”

Song Ji Hyo, Nam Ji Hyun și Chae Jong Hyeop s-au decis să înceapă o afacere, și nu orice afacere, ci să deschidă un „restaurant de vrăjitoare”!

“Come to the Witch Restaurant/ 마녀식당으로 오세요” (titlu literal) este o fantezie neagră despre restaurantul unei vrăjitoare care vinde mâncare ce îndeplinește dorințe, în schimbul sufletelor clienților săi.

Song Ji Hyo joacă rolul proprietarei restaurantului, respectiv al vrăjitoarei Zo Hee Ra, care face misterioasa „mâncare a sufletului”, iar Nam Ji Hyun este Jung Jin, angajata restaurantului, care lucrează acolo pentru a plăti prețul în urma încheierii unei înțelegeri cu o vrăjitoare.

Chae Jong Hyeop îl interpretează pe angajatul part-time Lee Gil-Yon, care are un suflet pur.

Echipa de producție a “Come to the Witch’s Restaurant” se așteaptă ca mix-ul de actori experimentați și nou-veniți să aducă un plus de chimie noii drame.

Cu două zile în urmă, mai exact pe 3 iunie, „Come to the Witch’s Restaurant” a dezvăluit primele imagini ale  fascinantei vrăjitoare Zo Hee Ra, obișnuita, dar cu o voință de fier, Jung Jin, și tânărului Gil Yong. Rămâne de văzut cum cele trei personaje care arată atât de diferit din toate punctele de vedere vor conduce împreună un restaurant.

 

                                                                                                      SONG JI HYO

 

                                                                                                  NAM JI HYUN

 

CHAE JONG HYEOP

                                                                                     CHAE JONG HYEOP

Panoul și intrarea în restaurantul lor, numit “The Witch’s”, arată înfricoșător și misterios. În același timp, stimulează curiozitatea și imaginația spectatorilor și îi face să fie entuziasmați pentru premiera dramei.

Drama se bazează pe povestea care a câștigat Daesang (marele premiu) la cel de-al treilea concurs de poveste al Kyobo Book Centre. Povestea a fost lăudată pentru atingerea unor subiecte realiste cu care oricine se poate relaționa.

Drama „Come to the Witch Restaurant” va fi lansată la TVING (티빙), în luna iulie a acestui an, iar eu, una , abia o aștept, fiind fix genul meu de serial!




There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.