170621060857-60cb426163ee0park-seo-joon-brie-larson-captain-marvel-2-the-marvels-resized

“Captain Marvel 2” vine cu o surpriză. Actorul Park Seo Joon va face parte din distribuție.

 „Captain Marvel 2” ar adăuga distribuției pe actorul Park Seo-Joon, cunoscut pentru rolurile sale din „Itaewon Class” și „Parasite”.  Avînd ca prim titlu la începutul anului „The Marvels”, filmul va fi o continuare directă a filmului „Captain Marvel” din 2019. Deși detaliile despre film sunt încă în mare parte necunoscute publicului, se știe că filmul va fi regizat de Nia DaCosta și va avea în distribuție pe Carol Danvers (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris) și Kamala Khan (Iman Vellani).

În timp ce primul film a fost în mare parte o poveste independentă despre personajul titular, continuarea va avea o amploare mult mai largă. Includerea actriței Monica Rambeau (care a debutat în WandaVision) și Kamala Khan (care își va face prima apariție în următoarea serie Ms. Marvel) indică faptul că filmul va dezvolta povești în afara primului film. Și acum, distribuției pare că s-a alăturat o altă stea.

Potrivit presei sud-coreene Daum, se așteaptă ca Park Seo-Joon să se alăture distribuției. Park este un actor apreciat în Coreea, remarcat pentru rolurile sale în serialul de succes „Itaewon Class” și comedia de prieteni-polițiști „Midnight Runners”. Cu toate acestea, publicul global îl poate cunoaște cel mai bine pentru scurta sa apariție din „Parasite” în 2019. Rolul lui Park în Marvels este încă necunoscut, iar agenția lui a evitat să confirme zvonul.

Park Seo-Joon nu este primul actor de origine coreeană care se alatură MCU. Chloe Zhao, regizorul “The Eternals”- film ce va fi lansat în acest an, îl va avea în distribuție pe Ma Dong-Seok în rolul lui Gilgamesh. Ma este cunoscut pentru rolul său din filmul cu zombie “Train to Busan” și, la fel ca Park își va face debutul la Hollywood cu MCU.  Cinematografia Sud Coreeană este în plină ascensiune și se pare că franciza Marvel încearcă să coopteze cât mai mulți actori coreeni în distribuția lor.

 

 
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.