iu-confirmed-to-star-alongside-park-seo-joon-in-a-new-movie

Filmările în străinătate la pelicula “Dream”, cu Park Seo Joon și IU, amânate din cauza pandemiei de COVID

Potrivit Starnews, filmul “Dream/드림” cu Park Seo Joon și IU în rolurile principale, și-a amânat filmările în străinătate pentru anul viitor din motive precum COVID-19 și conflictele generate de programele actorilor. Cu filmările au început pe 7 mai 2020 “Dream” spune povestea unei echipe de oameni speciali care-și încearcă norocul la Cupa Mondială a Oamenilor fără Adăpost (Homeless World Cup), relatează Zepzee.

Filmul este regizat de Lee Byung Heon și va fi distribuit de Megabox Plus M.

Distribuția completă îi include pe Park Seo Joon, IU, Kim Jong Soo, Ko Chang Seok, Jung Seung Gil, Lee Hyun Woo, Yang Hyun Min, Hong Wan Pyo, Heo Jun Seok și Lee Ha Nee.

Din moment ce “Dream” are ca subiect Cupa Mondială a Oamenilor fără Adăpost, producția a avut nevoie de niște imagini filmate în străinătate. Cu toate acestea, odată cu izbucnirea COVID-19, echipa filmat mai întâi scenele din Coreea și a urmărit în permanență evoluția pandemiei la nivel internațional.

Recent, echipa a decis însă că este imposibil să filmeze scenele în afara țării din cauza pandemiei în curs de desfășurare și a programelor suprapuse ale actorilor principali.

Megabox Plus M plănuia să reia producția “Dream” odată cu începerea din nou a filmărilor din Bogota, cu Song Joong Ki, dar după luni de gândire, au decis să anuleze planul original de filmare în străinătate anul acesta.

În consecință, Park Seo Joon se va îndrepta spre America după ce va termina Concrete Utopia și va lucra la apariția sa în celebra serie americană Marvels.  Odată ce se va întoarce în țară, actorul va relua filmările la “Dream” sau ar putea, de asemena, începe filmările la noua sa dramă “Kyungseong Creature” (titlu de lucru – n.r.).

Pe de altă parte, IU a terminat în luna iunie a acestui an filmările la filmului coreean “Broker” (titlu de lucru – n.r.) al lui Hirokazu Koreeda. Prin urmare, “Broker” va putea fi vizionat în cinematografe înainte de pelicula “Dream”.

POVESTEA

Yoon Hong-Dae (Park Seo-Joon) este un jucător de fotbal. El se implică într-un caz neașteptat și, din această cauză, este cercetat disciplinar.

Yoon Hong-Dae este numit apoi antrenor pentru o echipă națională specială de fotbal. Echipa este formată din persoane fără adăpost, care nu au mai jucat niciodată fotbal. Yoon Hong-Dae și echipa sa concurează la Cupa Mondială a Oamenilor fără Adăpost și de aici încep aventurile.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.