MINO 1

Song Mino vorbește despre colaborarea cu iKON, stilul de viață maximalist și multe alte lucruri

Song Mino din WINNER a vorbit recent despre arta sa, de colaborarea cu iKON, și mai mult cu Esquire Coreea!

La sfârșitul acestei luni, Song Mino și colegul din WINNER și-au prezentat arta la expoziția Korean Eye 2020.Când a fost întrebat la ce tablou si-ar dori să se uite cei mai mulți , Mino a răspuns în timp ce râdea: “Sunt atât de multe, dar vreau ca oamenii să se uite la fotografiile lui Seung Yoon.”  El a continuat: “Am fost surprins în timp ce ne pregăteam împreună pentru expoziție.Mă uitam la Seung Yoon când a început să vorbească despre fotografiile facute de el. Din moment ce sunt fotografii pe care le-am văzut deja, nu credeam că voi avea o reacție prea mare, dar am fost foarte surprins de aceste fotografii.”  Mino a adăugat: “Văzând fotografia tipărită corect m-a făcut să-mi exprim uimirea spunând: «Wow, de fapt este destul de bun… Este o imagine care iti da un sentiment puternic si de incredere. Credeam ca vizitatorii nu vor avea asteptari prea mari dar dupa ce le-am vazut am fost convins ca vor fi cu adevarat impresionati si uimiti.”

 

De asemenea, Mino  a vorbit si despre colaborarea cu colegii lui de la cu YG Entertainment, iKON. Acesta a produs pentru ei pe ultima lor piesa “At Ease”, piesa pe care au cantat-o in finala emisiunii “Kingdom: Legendary War.” Acesta a împărtășit: “Sunt foarte apropiat de iKON.

Am fost intotdeauna langa ei si i-am vazut luptandu-se din greu si muncind constant. Am vorbit mult despre modul în care acestia ar putea oferi o performanță de calitate superioară pe scena.

Pe vremea când lucram la albumul meu, am avut puțin timp.Pe langă de muzică, am trimis referințe vizuale la directorul de producție [PD] și a avut o mulțime de discuții cu privirearanjarea scenei, decoratiuni și costumele lor.”  El a continuat: “Deși am regizat mult, nu am regizat niciodată pentru iKON. Pe langa melodia “At Ease,” am lucrat la alte  două melodii.Nu știu dacă e din cauză că suntem atât de apropiati, dar e foarte distractiv. Este deosebit de distractiv atunci când realizez ca descopar lucruri noi despre ei, lucruri pe care nu le stiam inainte.De exemplu, atunci când cinevadespre care stiam sigur ca nu se simte confortabil cântând în falsetto poate brusc sa cânte. Este foarte impresionant si cred ca este o abilitate pe care nici el nu stia ca o are pana acum.

 

Intervievatorul a menționat faptul  că Mino s-a descris odată ca fiind un “maximalist” într-o emisiune diferită. Mino a explicat că, în timp ce el este un colectionar, mentalitatea lui a evoluat. El a elaborat, “Sunt sincer chiar si acum. Cu toate acestea, de la un moment dat, cred că  am inceput sa ies din lumea colectionatului si am inceput sa ma si extind, incercand eu lucruri diferite. Decât să colectez diverse obiecte, am început să dezvolt o dorință de a încerca personal diferite lucruri.Nu s-ar potrivi descrierea de “maximalist” si in acest context?”  Mino a explicat: “În loc să stau nemișcat și să mă uit la televizor, mă simt mai confortabil lucrând sau creând ceva.De obicei mă trezesc pe la 6:30 sau 7 a.m.” El a continuat: “Desenez, mă duc în camera de artă, mă plimb afară dacă este frumos și am o zi activă.Cu toate acestea nu pot spune doar ca muncesc din greu. Imi petrec timpul si cu prietenii, ne jucam sau bem ceva.”

 

Intervievatorul a vorbit si despre ceasul Omega Seamaster, ceas pe care acesta l-a folosit pentru sedinta foto.Ceasul suportă presiunea apei de mare adâncime și este făcut pentru scafandri, determinându-l pe intervievator să-l întrebe pe Mino ce anume l-a ajutat pe Mino cand a trecut prin clipe grele. Mino a răspuns, “Cred că fanii mei.” El a explicat: “Fără fanii mei, motivul pentru care existăm dispare.Existența mea dispare. Nu e nimeni care să mă asculte, să se uite la mine și să mă susțină, așa că ce rost are? În acest sens, colacul meu de salvare este reprezentat chiar de fanii mei.”

Interviul complet cu Mino va aparea luna aceasta.

 

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.