fd665596091349098d137b05f34cd1d3768

BTS lansează “Permission To Dance”, un nou imn al verii

BTS a lansat pe 9 iulie mult așteptata piesă “Permission to Dance”, a doua colaborare a lor cu cantautorul britanic Ed Sheeran, scrie Yonhap News.

Piesa pop-disco, co-scrisă împreună cu Sheeran, precum și cu producători de renume, ca Steve Mac, Johnny McDaid și Jenna Andrews este un cântec vesel care încearcă să ridice moralul oamenilor în mijlocul pandemiei care nu pare că vrea să se “retragă” prea curând.

Dacă lansarea din noiembrie a piesei, „Life Goes On”, i-a îndemnat pe ascultători să își continu viața în ciuda greutăților sale, această piesă împărtășește mesajul într-un mod mai distractiv, mai pozitiv și mai casual, prin versuri precum „Nu avem de ce să ne facem griji / ‘ Pentru că atunci când cădem, știm cum să aterizăm / …. Pentru că nu avem nevoie de permisiune pentru a dansa. ”

Iar videoclipul întărește acest sentiment și mai mult.

Clipul de aproape 5 minute îi arată pe cei șapte membri dansând într-o manieră lipsită de griji și energică, în timp ce prezintă oameni de diferite vârste și naționalități care dansează și ei la rândul lor sau sunt prezentați în cadre obișnuite, în viața lor de zi cu zi.

Vibe-ul pozitiv al videoclipului explodează în timp ce cei șapte membri și un grup mare de dansatori dansează în fața a zeci de baloane mov care se ridică la cer. Movul este culoarea care simbolizează BTS și baza lor de fani – ARMY.

De data aceasta, coregrafia pentru “Permission to Dance” este cu totul și cu totul specială. Este pentru prima dată când artiștii încorporează limbajul semnelor internaționale în coregrafia piesei.  Cuvinte precum „distracție”, „dans” și „pace” pot fi întalnite în mișcările membrilor, toate având semnificații pozitive, fiind ușor de urmat pentru toată lumea.

     

Mai mult, pe contul lor oficial de Twitter, băieții au inclus emoji-ul cu aparat auditiv, în dreptul link-ului oficial de streaming al piesei.

În prezent, videoclipul pentru “Permission to Dance” a depășit deja o sută de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Permission to Dance” face parte din noul album al grupului, „Butter” lansat în aceeași zi.

Albumul fizic conține patru piese, inclusiv lansarea din mai („Butter”) care a ocupat topul Billboard principal al single-urilor timp de șase săptămâni consecutive. De asemenea, piesa „Permission to Dance” și versiunile instrumentale pentru cele două melodii.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.