The-Red-Sleeve-Cuff-1-e1631176694508

Junho de la trupa 2PM și Lee Se Young joacă rolurile principale în „The Red Sleeve Cuff”

MBC a dezvăluit posterul viitoarei drame „The Red Sleeve Cuff”!

„ The Red Sleeve Cuff” este o nouă dramă istorică tradițională de la MBC, despre romantismul la curtea imperială, dintre o doamnă de la curte care dorea să protejeze viața pe care o alesese și un împărat care a pus națiunea pe primul loc, înaintea iubirii. Junho joacă rolul lui Yi San, descendentul direct și nepotul cel mare al regelui Yeongjo (Lee Deok Hwa), care va deveni ulterior regele Jeongjo. Lee Se Young joacă rolul lui Seong Deok Im, o doamnă de la curte care vrea să ia propriile decizii despre viață în loc să fie una dintre numeroasele femei ale regelui.

Noul poster arată un moment tandru, dar interzis, între Yi San și Seong Deok Im. Ea îl ajută pe prințul moștenitor cu haina regală, ceea ce o face să fie atât de aproape de el, încât abia mai există spațiu între ei. În plus, mâna lui mare o acoperă pe a ei, care se sprijină pe umărul său, făcându-le inimile să fluture atât de ​​anticipare, cât și de teamă.

În ciuda apropierii lor fizice, există o distanță în relația lor, din cauza evidentei diferențe de statut. Ochii lui Yi San sunt reci și duri, în timp ce expresia lui Seong Deok Im este calmă și întristată. Textul dintre ei spune: „Regele a iubit-o pe doamna curții. Doamna curții l-a iubit pe rege? ”.

“The Red Sleeve Cuff” va avea premiera pe 5 noiembrie și va fi disponibilă și pe viki.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.