dummy

MIRAE, prima trupa kpop lansată în 2021 care atinge 1 milion de urmăritori pe TikTok

Dacă credeați că platforma TikTok este foarte apreciată la noi, ei bine vă înșelați un pic. Este clar o modalitate foarte bună de promovare, o ocazie  de arata idei ingenioase, creative și o foarte bună cale de a ajunge la fani, atât la cei din Coreea cât și la cei internaționali.

În aceste zile am aflat că o trupa debutantă din 2021 a reușit o performanță uimitoare. Mai exact trupa de băieți rookie MIRAE  a ajuns la 1 milion de urmăritori pe TikTok.

 

Sursa: Soompi

Mai cu seamă, pe 16 octombrie, a apărut vestea că contul oficial al trupei a ajuns să strângă un număr frumos de urmăritori. Trebuie să vă spun că MIRAE și-au deschis oficial contul pe TikTok în luna martie și acum au devenit oficial primul grup debutant (din 2021) care atinge 1 milion de urmăritori pe această platformă.

În același timp, trupa mai are  și 12, 3 milioane de like-uri, ceea ce demonstrează că MIRAE chiar are fani devotați.

 

Despre MIRAE vreau să vă spun că este o trupă formată din 7 membrii: Lee Junhyuk, Son Dongpyo,KhaelPark SiyoungLien,  Jang Yubin and Yoo Douhyun. Ei sunt reprezentați de agentia DSP Media și au reușit să debuteze pe scena kpop în martie 2021 cu melodia “KILLA”. Sunt 7 băieți foarte frumoși și o parte din ei au mai apărut în emisiunile  Produce X 101 și  Under Nineteen.  

미래소년 (MIRAE) OFFICIAL (@official_MIRAE) / Twitter in 2021 | Korean pop, Boy  groups, Dsp media

În această vară, mai exact în august, ei au avut primul comeback cu EP-ul  “Splash”. În prezent, ei sunt activi în cadrul emisiunilor unde își promovează melodia “Bang-Up”.

 

Prin  intermediul TikTok, membrii împărtășesc cu fanii  diverse dances covers  și filmulețe care prezintă anumite situații. Ba chiar un videoclip recent pe TikTok cu toți membrii a depășit 8 milioane de vizualizări. De asemenea,  videoclipul liderului trupei, Lee Junhyuk a fost chiar promovat pe contul oficial al TikTok Coreea.

Eu zic că membrii MIRAE sunt remarcabili. Deși poate nu sunt așa cunoscuți ca alte trupe debutante, eu cred că  sunt foarte promitățori și cu siguranță vom mai auzi de ei și de acum în colo.

Vă invit să îi susțineți și voi pe TikTok , dar și pe celelalte rețele de socializare.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.