dummy (1)

Trupa SEVENTEEN s-a întors cu un nou album și pregătiți să ia cu asalt toate topurile

Pe 22 octombrie, băieții din SEVENTEEN  au lansat cel de al 9-lea album din cariera lor numit “Attacca”  și o dată cu el și videoclipul melodiei principale “Rock with you”.

„Rock with you” este o piesă  cu tonuri rock și sunete puternice de chitară. Membrul Woozi a participat la compoziția melodiei și a scris și versurile împreună cu Vernon și Joshua. Melodia exprimă sentimente sincere de dragoste pentru cineva special și ideea că poți face orice pentru acea persoană.

A venit momentul să vă invit să vedeți și voi cum arată videoclipul melodiei  „Rock with you”. 

De asemenea, tot pe 22 octombrie, membrii au participat la o conferință de presă  cu ocazia lansării noului album.În cadrul acesteia membrii au spus: „După ce ne-am ascultat muzica, ne-am gândit —Am reușit! ”.  De asemenea, o dată cu acest album băieții și-au exprimat dorința de a ajunge pe locul 1 în topul Billboard.

Înainte de lansarea de vineri, noul album al trupei avea chiar mai mult de 1.400 de copii comandate la nivel global.

This photo provided by Pledis Entertainment shows K-pop boyband Seventeen. (PHOTO NOT FOR SALE) (Yonhap)

Foto: Yonhap

Vă mai spun că avem parte de o premieră cu acest album. Mai exact este pentru prima dată când trupa va susține promoțiile în formula de 11 membrii, pentru că membrii chinezi, Jun și The8  se vor concentra pe activitățile lor în China pentru restul anului 2021.

Despre această schimbare, membrul Seungkwan a spus:„Am fost întotdeauna 13 membri de la debut, cred că să simțim golul lăsat de cei doi membri plecați este pur și simplu un lucru fireasc. Am fost întotdeauna împreună nu doar în timpul promoțiilor noastre, ci și în viața noastră de zi cu zi, așa că ne este tare dor de ei. “

Seungkwan a continuat astfel: „De fapt, tocmai am terminat de preînregistrat o performanță, iar membrii (Jun și The8) ne-au urmărit și au spus că le-am completat bine locurile goale, așa că au fost recunoscători. Ținem legătura, iar Jun și The8 lucrează și ei din greu în promoțiile lor din străinătate. Cu toții intenționăm să dăm tot ce este mai bun în această perioadă. “

De asemenea, tot cu această ocazie membrul Wonwoo a declarant: “Întrucât este prima dată când promovăm ca 11 membri, suntem, de asemenea, curioși cum se va desfășura totul. Jun și The8 au filmat o mulțime de conținut, cum ar fi videoclipuri de dans cu noi înainte de a pleca. Avem multe pregătite astfel încât fanii  să nu le simtă lipsa prea mult, așa că sper să le așteptați cu nerăbdare”.

Și membrul Mingyu a ținut să spună: „Le simțim lipsa mult, dar am hotărât să facem tot ce putem mai bine în locurile unde suntem acum, așa că fighting”.

În legătură cu piața americană, pe acest nou album este inclusă prima melodie complet în limba engleză numită “2 MINUS 1”,  compusă și cântată de membrii  trupei născuți în America, Joshua  și Vernon. Despre acest subiect ei au declarat „Tocmai am ales un stil de muzică care poate reprezenta mesajul nostru într-un mod mai bun. Data viitoare, sperăm să interpretăm o melodie complet în engleză cu toți cei 13 membri.”

Foto: Soompi

Trupa are programat să cânte melodia “Rock With You”  în cadrul show-ului american “MTV Fresh Out Live”.

Voi ați ascultat noul album? Cum vi se pare ?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.