dummy

Byun Woo Seok și Kang Mina ne captivează cu frumusețea lor în teaser-ul pentru noua dramă istorică “When Flowers Bloom, I Think of the Moon”

Următoarea dramă istorică a canalului KBS, „When Flowers Bloom, I Think of the Moon” (traducere literală), a lansat recent primele fotografii ale luiByun Woo Seok și Kang Mina, relatează soompi.com.

„When Flowers Bloom, I Think of the Moon” este o dramă care are loc în perioada erei Joseon, când legile privind prohibiția erau cel mai ridicat nivel. În serial pusă în lumină povestea de dragoste dintre Kang Ro Seo (Hyeri), o aristocrată care se luptă pentru a-și întreține familia și începe să facă alcool, în mod ilegal, și Nam Young (Yoo Seung Ho), cel mai de seamă inspector al perioadei Joseon, cunoscut pentru că duce o viață foarte principială.

Byun Woo Seok îl interpretează pe Lee Pyo, care este înalt, arătos și talentat atât la artele marțiale, cât și la artele plastice, dar nu are nicio tragere de inimă pentru cărți sau studii. El este un prinț moștenitor care se sustrage de la îndatoririle sale și, fiind dependent de alcool, se strecoară frecvent din palat pentru a bea ilegal.

În noile fotografii, Byun Woo Seok arată cum Lee Pyo se deghizează într-un aristocrat bogat pentru a ieși să bea. Poartă haine frumoase și emană mult farmec, dar și autoritate, deși el este cu adevărat fericit doar când bea.

Ca un comentariu la aceste fotografii, echipa de producție a declarat: „Lee Pyo va capta atenția spectatorilor prin statutul său neobișnuit de a fi un prinț moștenitor care se strecoară din palat pentru a bea alcoolul (interzis – n.r.)”.

De cealaltă parte, Kang Mina o interpretează pe Han Ae Jin, singura fiică iubită a unei familii nobile de rang înalt. Ea a crescut cultivată cu grijă ca o floare, mâncând doar cele mai alese mâncăruri și purtând doar cele mai alese haine.

Pentru tatăl ei, Han Sang Woon (Lee Hwang Eui), ea este lumina ochilor lui. Crescând în acest mediu, ea a obținut întotdeauna ceea ce și-a dorit și nu a fost niciodată nevoită să facă ceea ce nu a vrut să facă. Cu toate acestea, ea este mânată de o vădită curiozitate cu privire la lumea din afara casei familiei sale și are o personalitate imprevizibilă.

Cel mai mare vis al ei este să-și găsească un soț frumos. Atitudinea ei față de viață este următoarea: „Sunt o mulțime de lucruri pe care le vreau pe lume, dar din moment ce nu le pot avea pe toate, mi-ar plăcea să trăiesc alături de un soț cu o față frumoasă”.

Echipa de producție a avut un comentariu și legat de acest personaj: „Strălucirea și imprevizibilitatea lui Han Ae Jin adaugă profunzime dramei”.

Vă reamintim că „When Flowers Bloom, I Think of the Moon” va  premiera fix înainte de Crăciun, mai exact pe 20 decembrie, după ce se va termina drama „The King’s Affection”.

CITEȘTE ȘI  Viitoarea dramă “When Flowers Bloom, I Think of the Moon” își anunță data lansării




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.