FFlYpKXVgAITIjM

BTS, Daesang “All-Kill” la premiile Mnet Asian Music Awards 2021, pentru 3 ani consecutiv

Pentru al treilea an consecutiv, BTS a câștigat toate cele patru categorii Daesang la Mnet Asian Music Awards (MAMA)!

BTS nu a participat la MAMA 2021 din cauza programului care s-a suprapus cu promovările lor din Statele Unite ale Americii și din cauza carantinei în care au fost obligați să intre la întoarcerea în Coreea de Sud. Cu toate acestea, au câștigat toate cele patru Daesang (Marele Premii): “Cântecul Anului” pentru „Butter”, “Albumul Anului” pentru „BE”, “Worldwide Icon Of The Year” și “Artistul Anului”.

În total, băieții au acum 63 de premii Daesang!! Astfel, au devenit primii artiști din istorie care au câștigat peste 60 de premii Daesang!

Grupul a câștigat nouă premii în total, inclusiv “Cel Mai Bun Grup” (masculin), “Cel Mai Bun Spectacol De Dans” (grup masculin), “Cel Mai Bun Videoclip Muzical”, “Momentul Favorit TikTok” și “Worldwide Fans’ Choice Top 10”.

Foto: Twitter via @MnetMAMA

În discursul lor preînregistrat, Jin a spus: „Mulțumim din nou pentru sprijinul și dragostea ARMY în acest an, am fost onorați cu un premiu prețios la 2021 MAMA. Mulțumesc foarte mult.”

RM a continuat: „Pentru toți cei care au avut momente dificile în acest an, am încercat lucruri noi când am făcut muzică și am muncit din greu pentru a împărtăși puterea și confortul cu ei. Vă mulțumim că ați empatizat cu muzica sinceră și că v-ați bucurat de ea, alături de noi.”

Jimin a spus: „‘Butter’ și ‘Permission to Dance’ au primit multă dragoste anul acesta. Vom împărți acest premiu tuturor celor care au muncit din greu pentru a face muzică și spectacole grozave cu noi. Și, mai presus de toate, credem că acesta este un premiu acordat atât nouă, cât și ARMY, care au arătat atât de multă dragoste pentru muzica noastră.”

J-Hope a spus: „Credem că mulți oameni din lume au avut momente dificile în 2021, dar sperăm că toți putem crede că speranța este pe drum, încetul cu încetul. Vom munci mai mult pentru ca muzica noastră să vă fie liniștea și confortul în aceste vremuri.”

V a spus: „Vom continua să facem muzică și spectacole de care mulți se pot bucura împreună.”

Suga a spus: „Este deja sfârșitul anului. Sperăm că toți vă puteți descotorosi de toate regretele anului și să aveți un sfârșit de an fericit.”

Jungkook a concluzionat: „Încă o dată, mulțumim 2021 MAMA și ARMY pentru onoarea acestui premiu. A mai rămas doar puțin din 2021, vă rog să-l petreceți împreună cu muzica BTS.”

Urmăriți întregul clip aici:

Felicitări, BTS!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.