dummy

“Squid Game”, singura producție străină premiată de Institutul American de Film în 2021

Institutul American de Film a anunțat câștigătorii premiilor AFI 2021, iar „Squid Game” a fost singura producție TV străină care se află printre premiații din acest an!

În fiecare an, Institutul American de Film (AFI) alege 10 filme remarcabile și 10 programe de televiziune fabuloase „considerate reprezentative din punct de vedere cultural și artistic pentru cele mai semnificative realizări ale acestui an în arta imaginii în mișcare” pentru a primi premiile anuale AFI.

Squid Game: Cast, Characters, Review and Ending explained | Marca

Institutul American de Film a ales, de asemenea, să acorde „Premii speciale” suplimentare pentru a recunoaște acele producții/”operele de artă” care nu se încadrează în criteriile stabilite pentru acordarea Premiilor AFI. Întrucât premiile AFI sunt menite să onoreze în mod special realizările din cinematografia și din televiziunea americană, serialul coreean „Squid Game” a primit un premiu special AFI pentru 2021 – fiind astfel singura producție TV străină care a primit un premiu AFI în acest an.

Organizatorii au mai spus că laureații premiilor AFI 2021 vor fi celebrați într-o recepție privată specială  care va avea loc pe data de 7 ianuarie 2022.

Îi felicităm pe actorii și echipa de producție care s-au aflat în spatele dramei de succes “Squid Game” pentru această nouă realizare!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.