dummy

Kim Nam Gil are o privire misterioasă în noile imagini din viitoarea dramă “Those Who Read Hearts of Evil”

De curând, următoarea dramă a postului SBS “Those Who Read Hearts of Evil” (în traducere „Cei care au citit inimile răului”) a început promovarea în mod activ pentru a stârni curiozitatea tuturor fanilor înainte de marea premieră. Recent echipa de producție a lansat noi imagini cu protagonistul Kim Nam Gil și în același timp am mai aflat anumite aspecte despre ce rol va avea el.

Drama „Those Who Read Hearts of Evil” are la bază o carte cu același nume, scrisă de Kwon Il Yong împreună cu Go Na Moo. Acesta va prezenta povestea primului profiler criminal din Coreea de Sud, în timp ce se luptă să privească profund și să citească inimile ucigașilor în serie,  într-o perioadă în care cuvântul „profiling” nici măcar nu exista.

Până acum, echipa de producție a dezvăluit posterul oficial al dramei care îl surprinde pe protagonistul Kim Nam Gil ]ntr-un fel de misiune.

Foto: Soompi

Am aflat că actorul Kim Nam Gil îl va interpreta pe profilerul (n.a. psiholog criminalist) Song Ha Young care face parte din echipa de Investigare Științifică a Analizei Comportamentului Criminal din cadrul Agenției Metropolitane de Poliție din Seul. Deși Song Ha Young pare să nu aibă vreun fel de emoții, de fapt el este o persoană care citește mai profund oamenii decât oricine altcineva.

Foto: Soompi

În imaginile nou lansate, Song Ha Young pare să investigheze un caz penal. În special, Kim Nam Gil a reușit să surprindă perfect personalitatea lui Song Ha Young prin expresia sa care nu pare să de-a vreun indiciu despre ceva, considerată chiar de necitit, un adevărat mister. Song Ha Young nu dezvăluie cu ușurință nicio emoție, ceea ce creează o atmosferă mai grea în jurul lui. Ochii lui sunt ascuțiți și reci și par să pătrundă în mod profund totul în timpul investigației sale. Un detaliu pe care îl putem vedea este stilul lui vestimentar. Song Ha Young este îmbrăcat într-un stil simplu, ceea ce îi permite să fie activ în timp ce caută indicii critice pentru a-și putea rezolva cazurile.

O dată cu noile fotografii ale protagonistului, echipa de producție a declarat: „Kim Nam Gil este pivotul dramei noastre. El l-a adus la viață pe Song Ha Young, un personaj greu de exprimat, cu abilitățile sale excelente de actorie și prezența sa scenică. În plus, el este un adevărat exemplu pe platourile de filmare, având mereu grijă de colegii săi actori și de membrii personalului. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare interpretarea lui Kim Nam Gil, care va conduce acțiunea în drama „The Those Who Read Hearts of Evil”.

Pe final, vă spun că am aflat și data premierei acestei drame, mai exact pe 14 ianuarie 2022, după ce se va termina drama difuzată în prezent,  ”Now We Are Breaking Up”, potrivit Soompi.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.