Cum și-a recăpătat Kim Seon Ho imaginea de “băiat bun”, mania “Squid Game”, acuzațiile “Snowdrop” și multe alte evenimente care au ținut prima pagină a tabloidelor în 2021

Fără îndoială, anul 2021 a fost un an cu adevărat grozav pentru K-Dramas. Nu numai că aceste seriale fenomen au primit un rating mare, ci au câștigat și recunoaștere și popularitate la nivel mondial, îmbogățind și mai mult cultura coreeana.

Cu toate acestea, reacțiile și criticile sunt inevitabile mai ales în show-business. Unele dintre acestea și actorii au fost criticați pentru poveste, membrii distribuției și chiar comportamentele lor din trecut.

  1. “Joseon Exorcist”

Prima pe listă este drama istorică de la SBS TV “Joseon Dynasty”, care a făcut vâlvă după ce a fost anulată definitiv chiar și după difuzarea a două episoade și finalizarea a 80% din filmările finale.

Datorită distorsionării istoriei coreene, publicul a văzut-o ca pe o interpretare greșită a trecutului. S-a mai spus că drama a fost creată fără nicio bază istorică.

Pe 6 martie, “Joseon Exorcist” de la SBS TV a fost încheiată oficial după ce sute de mii de oameni au semnat o petiție pentru anularea ei.

 

  1. “Snowdrop”

Înainte ca drama să treacă la post-producție, „Snowdrop” a stârnit deja controverse. Rezumatul dramei a stârnit un feedback negativ din partea publicului, după ce se pare că „a subminat mișcarea democratică” din 1987.

După premieră, peste 300.000 de sud-coreeni au semnat petiția pentru a pune capăt dramei. Cu toate acestea, rețeaua de difuzare JTBC a lansat o declarație și a explicat că drama va avea mult mai mult sens odată ce complotul va progresa.

JTBC a lansat, de asemenea, trei episoade în timpul sezonului de Crăciun pentru a ușura grijile fanilor și ale publicului. În prezent, drama foarte așteptată primește evaluări destul de mari.

  1. “Squid Game”

Seria de top de la Netflix „Squid Game” a zguduit întreaga lume cu cinematografia, intriga și distribuția impresionantă. Cu toate acestea, seria nu a primit doar feedback pozitiv. De asemenea, a experimentat și punerea într-o lumină proastă.

Datorită temelor sale sângeroase și dure, mulți spectatori doreau să nu fie lansată și au considerat că drama „nu este potrivită pentru difuzare”.

Cu toate acestea, drama thriller de supraviețuire a devenit un succes uriaș și, spre deosebire de probleme, toată lumea a iubit serialul, anticipând chiar și cel de-al doilea sezon.

  1. Kim Seon Ho redevine băiatul bun, acuzațiile asupra lui Seo Ye Ji

Este o lume dură, industria de divertisment din Coreea de Sud. În timp ce sărbătorești succesul dramei tale recente, nu știi ce se va întâmpla în următoarea clipă.

Seo Ye Ji

A spune că fanii au fost dezamăgiți de comportamentul actriței este o subestimare. La câteva luni după succesul serialului ei Netflix „It’s OKay To Not Be Okay” cu Kim Soo Hyun, scandalurile o urmăresc pe Seo Ye Ji.

S-a raportat că actrița a fost o bătăușă la școală, iar ca actriță, unii au spus că a abuzat de personalul dramelor la care a participat. Una dintre controversele uriașe îl implică pe fostul ei iubit, actorul  din „Crash Landing on You”, Kim Jung Hyun.

S-a dezvăluit că actrița l-a forțat pe Kim Jung Hyun să nu aibă nicio interacțiune fizică, precum și schimbări de scenariu în timpul dramei sale, după ce a fost manipulat de Seo Ye Ji. Acestea fiind spuse, Kim Jung Hyun a trebuit să caute ajutor medical pentru depresie.

Din cauza veștilor care au izbucnit, Seo Ye Ji a fost subiectul de discuție principal și a pierdut majoritatea proiectelor și ofertelor.

Kim Seon Ho

Un alt actor, care a devenit celebru după ce a primit primul său rol major, Kim Seon Ho, a ținut prima pagina a ziarelor, după ce fosta lui iubită i-a târât numele prin noroi.

După succesul dramei sale „Hometown Cha-Cha-Cha” cu Shin Min Ah, au izbucnit acuzații împotriva lui că ar fi fost un iubit manipulator. Porecla lui de „Băiatul bun al națiunii” a fost pătată după ce i-ar fi promis fostei sale iubite că se va căsători cu ea, dacă va avorta pentru a-i putea salva cariera de actor.

Din această cauză, oferte majore de aprobare precum Domino’s Pizza și-au retras sprijinul pentru actor. Kim Seon Ho a fost, de asemenea, eliminat din producția viitoarelor sale filme și a emisiunii “2 Days & 1 Night”.

Kim Seon Ho și-a cerut scuze și a vorbit cu fosta lui iubită, care mai târziu în acea zi, a retras tot ce a spus și a clarificat că a fost doar „purtată de emoții”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.