BeFunky-collage (1)

Jungkook, din BTS și Jisoo, din BLACKPINK, considerați cele mai frumoase vedete din lume

Jungkook din grupul de băieți K-pop BTS și Jisoo din grupul de fete Blackpink au fost desemnați cele mai frumoase vedete pe un site din Coreea de Sud, potrivit TheStraitsTimes.

King Choice, care se autointitulează un site web profesionist de votare pentru K-pop și celebrități, și-a anunțat clasamentul cu 100 cei mai frumoși bărbați și 100 cele mai frumoase femei din lume. Totuși, top 10 a fost dominat de celebrități asiatice.

 

La bărbați, Jungkook (24 ani) a adunat peste 2,4 milioane de voturi și astfel a ajuns pe primul loc. Pe locul al treilea s-a clasat tot un membru din BTS, Jin (29 ani). Pe locul doi se află Cha Eun-woo (24 ani), din ASTRO, cu aproximativ 1,5 milioane de voturi.

Cântărețul și actorul chinez Xiao Zhan, în vârstă de 30 de ani, s-a clasat pe locul al patrulea, învingându-l pe starul din “Crash Landing On You”, Hyun Bin, în vârstă de 39 de ani, care era pe locul 5, în timp ce singura celebritate occidentală din Top 10 a fost actorul american Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, pe locul 9.

La femei, Jisoo, în vârstă de 27 de ani, s-a clasat în fruntea listei cu 1,6 milioane de fani care au votat-o. Pe locul doi s-a clasat Tzuyu, în vârstă de 22 de ani, cea mai tânără și de altfel singura membră de origine taiwaneză din grupul coreean de fete Twice.

Lisa din BLACKPINK, în vârstă de 24 de ani, s-a clasat pe locul al treilea, urmată de actrița din “It’s Okay To Not Be Okay”, Seo Ye-ji, de 31 de ani, și de actrița chineză Dilraba Dilmurat, de 29 de ani.

Actrița britanică Emma Watson, în vârstă de 31 de ani, a ajuns pe locul 10, singura celebritate occidentală din Top 10.

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.