dummy

Următoarea dramă de la tvN „Twenty Five, Twenty One” a lansat un nou teaser interesant! Povestea este emoționantă

Amplasată în anul 1998, drama „Twenty Five, Twenty One/스물다섯 스물하나” este despre tinerii care găsesc o nouă direcție în viață după ce le-au fost spulberate visele.

Kim Tae Ri și Nam Joo Hyuk joacă, astfel, rolul lui Na Hee Do și Baek Yi Jin, doi tineri care se întâlnesc pentru prima dată când au 18 și, respectiv, 22 de ani și se îndrăgostesc ani mai târziu, când împlinesc 21 și, respetiv 25 de ani.

Na Hee Do este un sportiv de scrimă a cărui echipă de liceu a fost desființată din cauza unei crize. Deși visele păreau să i se fi spulberat, ea merge înainte fără a renunța. Baek Yi Jin este fiul cel mare al unei familii care este sfâșiată din cauza aceleiași crize. În ciuda trecutului său dificil, el muncește din greu pentru a deveni reporter.

Noul teaser începe cu flori albe de crizantemă plutind în văzduh. Na Hee Do zâmbește strălucitor către cer și înaintează cu un pas vioi. Ea spune: „Fie că a fost pentru că am alergat sau pentru că eram entuziasmată, eram extrem de curioasă. Vântul a suflat, iar frunzele verzi s-au lovit ușor una de alta. Era mijlocul verii”.

În următoarea scenă, Baek Yi Jin pare să se bucure de soarele orbitor și de valuri, pe o plajă frumoasă. El își instalează o cameră de filmat și un microfon și își conectează căștile pentru a asculta și mai atent sunetele din jurul lui. Apoi ne împărtășește câteva dintre gândurile sale: „Vara aceea am simțit că va dura pentru totdeauna. Noi, care am fost pasionați, în timp ce ne-am întâlnit în căldura tinereții. Vara aceea a fost a noastră”. Baek Yi Jin închide ochii ca pentru a-și imprima în suflet acel moment înainte de a alerga spre mare.

Echipa de producție a spus că a surprins chimia revigorantă și pură a lui Na Hee Do și Baek Yi Jin în noul teaser. Ei au adăugat: „Vă rugăm să așteptați „Twenty Five, Twenty One”, care va vindeca telespectatorii într-un mod nou, printr-un confort încântător dat de amintirile revigorante ale tinereții, punând accent pe dificultățile vieții de zi cu zi”.

Vă reamintim că serialul „Twenty Five, Twenty One” va avea premiera pe data de 12 februarie, la ora 21:10. KST. Serialul este regizat de  Jung Ji Hyun, după o poveste de Kwon Do-Eun. Până în prezent nu se știe încă câte episoade va avea serialul.

Teaserul complet îl puteți urmări mai jos!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.