Rain și Kim Bum sunt derutați în timp ce se confruntă cu situații confuze

Rain și Kim Bum sunt derutați în timp ce se confruntă cu situații complicate în Ghost Doctor

Pregătiți-vă pentru momente mai interesante în Ghost Doctor de la tvN!

Drama difuzată lunea și marțea este o dramă medicală fantastică despre doi medici foarte diferiți în ceea ce privește trecutul, abilitățile sau personalitățile lor, dar care ajung să combine corpuri și spirite, potrivit Soompi. Rain joacă rolul ingeniosului chirurg toracic Cha Young Min, în timp ce Kim Bum joacă rolul rezidentului nobil Go Seung Tak.

Spoilere

În episodul anterior din “Ghost Doctor”, Cha Young Min și Go Seung Tak i-au făcut pe telespectatori să izbucnească în râs când Cha Young Min s-a ascuns în rochia lui Go Seung Tak pentru a evita fantomele. În plus, telespectatorii i-au aplaudat cu entuziasm pe cei doi medici atunci când și-au unit forțele pentru a salva un pacient. Episodul s-a încheiat cu un cliffhanger, lăsând audiența în suspans, cu activitatea cerebrală a lui Cha Young Min reluându-se în timp ce Ahn Tae Hyun (Go Sang Ho) îi aduce lui Han Seung Won notițele de operare pe care Cha Young Min le scrisese înainte de accidentul său.

Pe 31 ianuarie, drama a lansat două seturi de fotografii pentru a amplifica emoția pentru următorul episod.

În primul set de fotografii, expresia lui Cha Young Min surprinde un mix de emoții. Și-a prezentat latura carismatică în timpul operației, dar nu-și poate ascunde sentimentele amestecate acum. Pe de altă parte, Go Seung Tak pare agitat, ținând ceva în mână. Se uită în jur cu neliniște în timp ce încearcă să gestioneze situația dificilă. Într-o altă poză, Go Seung Tak este înconjurat de fantome. Expresiile lor ludice anunță o întâlnire interesantă, stârnind curiozitatea cu privire la ceea ce se va întâmpla în viitor.

Al doilea set de fotografii îi înfățișează pe Cha Young Min și Go Seung Tak cu tatăl lui Jang Se Jin (Uee), Jang Kwang Duk (Lee Moon So).

Cha Young Min are o expresie serioasă pe față și se încruntă în timp ce se uită mai atent la ceva. Într-o altă fotografie, Go Seung Tak notează ceva pe o bucată de hârtie. Cei doi medici fac contact vizual, creând o tensiune subtilă.

Pe de altă parte, Jang Se Ji pare destul de tulburată. De obicei, ea se pricepe să-și mențină o față impasibilă, așa că telespectatorii sunt nerăbdători să afle ce a determinat-o să-și dezvăluie emoțiile.

Abia așteptăm episodul următor din Ghost Doctor!!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.