dummy

YG Entertainment a confirmat: BIGBANG se pregătește de mult-așteptatul comeback! T.O.P părăsește compania

Astăzi, 7 7 februarie, YG Entertainment a anunțat oficial mult-așteptatul comeback al trupei BigBang. Vestea bună este însă dublată de una care, ca fan al trupei, m-a întristat foarte tare.  „BIGBANG va lansa o nouă melodie în această primăvară”. Agenția a adăugat: „[BIGBANG] a finalizat deja înregistrarea noului lor cântec și în prezent se pregătesc să filmeze videoclipul muzical”, relatează soompi.com.

Cu toate acestea, aceasta nu a fost singura veste importantă pe care cei de la YG Entertainment a împărtășit-o fanilor trupei BIGBANG. Reprezentanții companiei au anunțat, de asemenea, că T.O.P va părăsi agenția, după 16 ani de muncă în echipă.

„Contractul exclusiv al lui T.O.P cu YG s-a încheiat și el va accepta o mare varietate de noi provocări atât ca artist, cât și ca antreprenor”, a declarat YG Entertainment. „Am respectat dorința lui T.O.P de a lărgi sfera activităților sale individuale, în afara promovărilor sale cu BIGBANG, iar acesta a ajuns cu succes la un acord cu ceilalți membri ai trupei în acest sens.”

Agenția a continuat: „Atâta timp cât condițiile sunt potrivite, [T.O.P] va participa întotdeauna la activitățile BIGBANG ori de câte ori va putea.”

Următoarea revenire a BIGBANG va marca prima apariție muzicală după o pauză de patru ani de la lansarea „Flower Road”, în martie 2018.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.