dummy

Yoo Yeon Seok și Park Min Young, în discuții pentru o nouă dramă! Subiectul este incitant

YTN Star a anuțat, pe 17 februarie, că Yoo Yeon Seok a primit o ofertă pentru rolul principal masculin în viitoarea dramă a tvN „MonWedFriTuesThursSat” (titlu literal), relatează site-ul soompi.com.

În prezent, în discuții pentru rolul principal feminin al acestei drame este actrița Park Min Young.

Informația a fost comentată de agenția lui Yoo Yeon Seok, King Kong by Starship. „Noua dramă de la tvN ‘MonWedFriTuesThursSat’ este una dintre dramele pentru care Yoo Yeon Seok a primit o ofertă”, au spus reprezentanții companiei.

Produs în comun între CJ ENM și Studio 605, „LunWedFriTuesThursSat” spune povestea unui serviciu de ajutor care oferă soții persoanelor singure, care au nevoie de parteneri pentru a putea participa la adunări pentru cuplurile căsătorite și reuniuni școlare.

După ce a debutat în filmul „Old Boy” (2003), Yoo Yeon Seok a continuat să joace în numeroase drame de succes precum „Reply 1994”, „Mr. Sunshine” și „Hospital Playlist”. În prezent, actorul joacă în musicalul „Gentleman’s Guide to Love and Murder”.

Până când vor apărea informații “proaspete” despre noul său rol, vă reamintim că în prezent îl puteți urmări pe Yoo Yeon Seok în „Dr. Romantic”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.