dummy

Drama „Forecasting Love and Weather” a dezvăluit noi fotografii înainte de episodul din această seară! Ce s-a schimbat

„Forecasting Love and Weather” este noua dramă romantică difuzată pe canalul JTBC al cărei subiect se concentrează pe munca și viețile amoroase ale oamenilor care lucrează la Administrația Meteorologică, serviciul național de prognoză meteo din Coreea.

Park Min Young interpretează rolul neprietenoasei Jin Ha Kyung, care face totul ca la carte și este exigentă să-și păstreze viața personală și cea profesională separată, în timp ce Song Kang joacă rolul lui Lee Si Woo, un spirit liber și hotărât, care se mândrește cu un IQ impresionant de 150, dar îi pasă doar de vreme.

Spoilere

La locul lor de muncă, Lee Si Woo și Jin Ha Kyung fac parte din aceeași echipă, dar relația lor a devenit incomodă după ce au împărțit o noapte pasională împreună. În episodul anterior, Lee Si Woo i-a spus lui Jin Ha Kyung că nu este interesat de aventuri și i-a cerut să-i spună clar dacă îl place sau nu. Telespectatorii anticipează deja că vor auzi răspunsul ei în episodul de astăzi.

Fotografiile recent lansate fac inimile spectatorilor să bată mai repede ca oricând, în timp ce deja îndrăgita pereche petrece o noapte plină de muncă la casa lui Jin Ha Kyung, triând împreună documente. În fapt, fotografiile ne oferă o scurtă privire asupra sentimentelor lui Jin Ha Kyung pentru ccolegul ei, în timp ce îi zâmbește călduros unui Lee Si Woo adormit.

Producătorii dramei au spus: „Modul în care Jin Ha Kyung îl privește pe Lee Si Woo s-a schimbat. Stați aproape să vedeți episodul 4 pentru a afla dacă acest lucru înseamnă că în ea a intervenit o schimbare în ceea ce privește dragostea la locul de muncă și dacă relația lor va trece sau nu la următorul nivel”.

Vestea cu adevărat grozavă este că următorul episod din „Forecasting Love and Weather” va fi difuzat chiar astăzi, la ora 22:30. KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.