People-attending-cherry-blossom-festival-in-Korea

Strada cu flori de cireș din Yeouido, Coreea de Sud este pregătită să primească vizitatori. Nu se organizează festivaluri


O stradă populară cu flori de cireș din districtul Yeouido din Seul va primi vizitatori în timpul sezonului de înflorire la sfârșitul acestei luni, pentru prima dată într-o perioadă de  trei ani din cauza  apariției pandemiei de COVID-19, au declarat oficialii coreeni, potrivit Yonhap. 

Strada din Yeongdeungpo, unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru a că oamenii se pot bucura de florirea pomilor care are loc  primăvară la Seul, este locul unde se ține în fiecare an  un festival al  florilor de cireș, dar festivalul a fost anulat doi ani consecutiv din cauza pandemiei.

Anul acesta, autoritățile coreene au decis să nu organizeze festivalul, dar va deschide strada oamenilor în perioada 31 martie – 8 aprilie, în conformitate cu planul național de revenire treptat la normalitate.

This April 5, 2021, file photo shows a family walking along a cherry blossom street in Seoul's southern district of Yeouido. (Yonhap)

Prin urmare vizitatorii pot parcurge drumul de 1,7 kilometri din spatele Complexului Adunării Naționale între orele 9:00 și 22:00, în zilele lucrătoare și între orele 8:00 și 22:00, în timpul  weekendui. Nu vor fi permise trotinete sau biciclete electrice pe drum.

„Vom returna oamenilor strada cu flori de cireș, conform unor reguli stricte pentru a preveni răspândirea COVID-19”, a declarat Chai Hyun-il, șeful secției din acel cartier.

„Sperăm că cei obosiți de pandemie  să se poată bucură de strada cu flori de cireș în aer liber, unde riscul de infecție este relativ scăzut și să  salute astfel  începutul strălucitor al primăverii.”

The Most Beautiful Places to See Cherry Blossoms in South Korea

 

Vă las mai jos un fel de hartă în care aflăm unde și când începe festivalul florilor de cire/ când înfloresc cireșii în diferite zone din Coreea.

 

South Korean Cherry Blossom Forecast 2022




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.