Untitled

BIGBANG a terminat filmările pentru cel mai nou videoclip al trupei! Când va avea loc mult-așteptatul comeback

BIGBANG se pregătește pentru revenirea mult-așteptată!

Recent, o sursă din interiorul YG Entertainment a confirmat faptul că „G-Dragon, Taeyang, T.O.P și Daesung de la BIGBANG au finalizat recent filmarea videoclipului pentru noua lor melodie”.

Potrivit sursei citate, “pregătirile pentru revenirea BIGBANG progresează fără probleme”.

“Vă vom informa în curând despre data lansării, precum și detalii suplimentare despre noua melodie”, mai arată sursa citată.

Deși detaliile revenirii nu au fost încă dezvăluite, videoclipul se află în etapa finală a pregătirii pentru noul album, pe care fanii din întreaga lume îl așteaptă cu sufletul la gură de ceva vreme.

Aceasta va fi prima melodie nouă a BIGBANG după o pauză lungă, de aproximativ patru ani de la lansarea „Flower Road”, în martie 2018.

De altfel, printre versurile piesei „Flower Road” se află și următoarele: „Acesta nu este ultimul nostru (cântec – n.r.). Să ne revedem când florile înfloresc”, ceea ce a atras și mai multă atenție asupra revenirii lor, care ar urma să aibă loc primăvara.

Vă ramintim că trupa BIGBANG a debutat în anul 2006, iar de atunci grupul a lansat nenumărate melodii de succes, inclusiv „LIES”, „LAST FAREWELL”, „HARU HARU”, „FANTASTIC BABY”, „BANG BANG BANG” și multe altele.

Luna trecută, respectiv în luna februarie, YG Entertainment a anunțat revenirea BIGBANG în această primăvară, dar și că T.O.P s-a despărțit de agenție, dar va participa la activitățile de grup ori de câte ori va putea.

Ești încântat de revenirea trupei de K-pop BIGBANG? Eu recunosc că sunt în al nouălea cer pentru că este trupa mea preferată din Coreea de Sud!!!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.