Bigbang-Still-Life-thumbnail-050422-1-780×470

BIGBANG a revenit cu o melodie emoționantă,“Still Life”. Trupa a cucerit topurile internaționale cu noua lansare

BIGBANG  lansează mult-așteptatul single “Still Life” 

Iată ca a venit și ziua când pot să vă dau această veste. După atâția ani de așteptare, BIG BANG s-au întors!

Pe 5 aprilie, la miezul nopții (după ora coreeană),  trupa BIGBANG a lansat videoclipul pentru noul lor single „Still Life”.

Fiind prima lansare a grupului în aproape patru ani, „Still Life” este o piesă memorabilă, cu un sunet organic și cald, care prezintă o melodie atemporală asociată cu versuri frumoase. Surprinde fluxul timpului de-a lungul sezoanelor, în timp ce membrii BIGBANG își amintesc despre tinerețe. Trebuie să menționez că G-Dragon și T.O.P au participat ambii la compunerea și scrierea versurilor piesei.

Dacă încă nu ați ascultat melodia, eu vă invit chiar + să priviți și videoclipul.

 

Acum, din perspectiva unui fan înrăit BIG BANG, pot să zic că sunt super emoționată și tare tare bucuroasă că a venit ziua în care băieții mei au lasat o nouă melodie. Trebuie să mărturisesc că efectiv mi-a venit să plâng de la primele acorduri și mai tare atunci când am ajuns la partea când l-am auzit pe T.O.P. Multe “filme” cu BIG BANG au rulat în capul meu în timp ce ascultam melodia, mi-am adus aminte de anii mei alături de ei, de tot ce s-a întâmplat în perioada lor de glorie și în pauza când au fost în armată, mi-am adus aminte și mezinul trupei S. și scandalul lui, și faptul că acum trupa este în formula de 4 , ceea ce nu mă gândeam niciodată că o să văd. Per total eu sper că ce ascultam acum să nu fie un caz singular și abia aștept ca veștile bune despre ei să tot circule.

BIGBANG face furori peste tot în lume cu revenirea lor mult așteptată de fani!

BIGBANG Tops Music Charts All Over The Globe With New Song “Still Life”

Foto: Soompi

 

Pe 5 aprilie, la miezul nopții KST, BIGBANG  au scos single-lul „Still Life”, care este prima lor melodie nouă în aproximativ patru ani. După lansare, cântecul a ajuns pe primul loc în topurile iTunes Top Songs în 33 de regiuni. „Still Life” a ocupat, de asemenea, primele poziții în timp real pe site-urile importante de streaming muzical din Coreea, China și Japonia prin intermediul  Melon, QQ Music și Line Music.

La o oră de la lansarea melodiei,  hashtagul „#BIGBANG_STILLLIFE” s-a clasat pe locul nr. 1 în tendințele mondiale ale Twitter, iar revenirea grupului a ocupat, de asemenea, primul loc pe Lista de căutare  a lui Weibo (Weibo’s Hot Search List). Captivând inimile fanilor din întreaga lume, BIGBANG cântă ]n melodia lor astfel: „Voi schimba mai mult decât înainte. O persoană bună din ce în ce mai mult. O persoană mai bună din ce în ce mai mult.” Ei mângâie fanii împărtășind mesajul că „După ploaie, în loc de tristețe, vine un final fericit”.

Eu vreau să îi felicit pe băieți pentru această lansare, și pentru locurile de topuri, nici nu mă gândeam că va fi altfel. Abia astept vești noi , poate de ce nu o melodie solo a lui GD sau altceva cu care să ne surprindă din nou.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.