maxresdefault (1)

Lee Joon Ki se întoarce cu o dramă uimitoare, “Again My life”- o poveste despre a doua șansă la viață

Iată că a venit din nou timpul pentru a vă prezinta o dramă atât de așteptată, cel puțin pentru mine. Nu mai știu exact de când am tot zis că îmi trec această dramă pe listă cu cele de văzut neapărat, cel probabil de când am aflat că Lee Joon Ki va juca în ea, fără să știu exact care va fi subiectul prezentat. Ce mă bucur că a trecut timpul și putem acum să o și vedem!

Vreau să spun despre ea că se numește “Again My life/어게인 마이 라이프”  și are premiera azi, 8 aprilie la postul coreean SBS. Cu 16 episoade confirmate, promite să ne țină în priză pentru că genul ei este crime și fantasy. Este proiectul companiilor Samhwa Networks și Kross Pictures, avându-i la cârmă pe Han Chul Soo, Kim Yong Min, regizori care ne-au mai impresionat până acum cu drama “Graceful Family” (MBN/2019), iar scenariul este realizat de J și Kim Yul.

Foto: Koreandrama.org

Poveste

Această dramă se bazează pe seria de romane numită tot „Again My life” scrisă de Lee Hae Nal, și  care a fost publicată în perioada 2016-13 mai până în 2016-10 noiembrie prin intermediul Kakao.

Pe scurt așa, este despre un tânăr procuror care se întâmplă să fie ucis în timp ce încearcă să doboare un puternic șef al crimei, dar i se oferă șansa de a începe o nouă viață pentru a-și duce la îndeplinire planurile de justiție.

„Again My Life” spune povestea unui tânăr procuror care primește o a doua șansă la justiție după ce nu a reușit să doboare o persoană puternică. Actorul  Lee Joon Ki joacă rolul lui Kim Hee Woo, care a fost ucis, pe nedrept, în timp ce investiga un politician corupt, dar care, în mod neașteptat, are parte de o a doua șansă la viață. Kim Ji Eun joacă rolul lui Kim Hee Ah, un geniu și  în același timp fiica cea mai mică a CEO-ului Cheonha Group.

Foto: Koreandrama.rog

Distribuție

Actori principali

Lee Joon Ki – Kim Hee Woo
Lee Kyung Young – Jo Tae Seob
Kim Ji Eun – Kim Hee Ah
Jung Sang Hoon – Lee Min Soo

Membrii biroului procurorilor 

Choi Kwang Il – Kim Seok Hoon
Hong Bi Ra – Kim Gyu Ri
Kim Hyung Mook – Jang Il Hyun
Kim Jin Woo as Choi Kang Jin

Oamenii apropriati lui  Hee Woo

Kim Jae Kyung – Kim Han Mi
Ji Chan (지찬) – Park Sang Man
Lee Soon Jae – Woo Yong Soo

Alți actori

Kim Do Kyung – Moon Sung Hwan
Lee Jae Woo – Kang Min Suk
Cha Joo Young – Han Ji Hyun
Park Cheol Min
Kim Hee Jung
Hyun Woo Sung – Doctor K
Kim Young Hoon – Kim Jin Woo

Curiozități

Înaintea premierei, iară câteva aspecte de urmărit cu  mare interest la această dramă:

1. Revenirea lui Lee Joon Gi

„Again My Life” a atras deja multă atenție, deoarece marchează revenirea lui Lee Joon Ki pe micul ecran, iar telespectatorii anticipează portretizarea lui emoțională, precum și abilitățile sale de actorie excelente. Anterior, Lee Joon Ki a spus despre acest proiect: „Subiectul  din „Again My Life” în sine este atât de interesant, deci m-am simțit atras de poveste. În special, am devenit foarte interesat de gândul cât de distractiv ar fi dacă m-aș combina cu punctele forte care îmi plac și mă bucură în personajul lui Kim Hee Woo și cred că este un personaj pe care l-am întâlnit ca o mișcare determinată de soartă în acest moment din viața mea .”

Lee Joon Ki va adăuga farmecul unui personaj intrigant, al unui procuror luptând pentru dreptate în a doua sa viață/șansa care o primește a doua oră la viață. Actorul a adăugat: „Again My Life- nu este o dramă dificilă sau provocatoare, așa că cred că va fi grozav dacă spectatorii se  vor bucura de ea în mod ușor și confortabil. Sper că acesta devine un cadou plăcut prin care spectatorii se pot elibera măcar puțin de stres la sfârșitul unei zile obositoare.”

2. Chimie fenomenală între personaje

Pe lângă protagonistul Lee Joon Ki, actorii talentați Kim Ji Eun, Jung Sang Hoon și Kim Jae Kyung vor spori calitatea acestei drame. Această echipă va juca un rol esențial în întorsătura pe care viața lui  Kim Hee Woo o va feca și în același timp  în lupta sa pentru răzbunare și dreptate. Personajul lui Kim Ji Eun, Kim Hee Ah, este o moștenitoare  genială, fiica și moștenitoarea unui chaebol, cu convingeri ferme, care face echipă cu Kim Hee Woo după ce acesta se întoarce cu 15 ani înainte de moarte. Jung Sang Hoon joacă rolul lui Lee Min Soo, prietenul apropiat și colegul avocat al lui Kim Hee Woo, în timp ce  actrița Kim Jae Kyung preia rolul Kim Han Mi care devine în cele din urmă aliatul lui Kim Hee Woo.

Alături de aceștia patru, mai sunt și actorii  Hong Bi Ra ca Kim Gyu Ri, Ji Chan ca Park Sang Min și Lee Soon Jae în rolul lui  Woo Young Soo. Cercul interior al răufăcătorilor este, de asemenea, interpretat de actori pricepuți, format din Lee Kyung Young în ipostaza personajului Jo Tae Sub, Choi Kwang Il ca Kim Seok Hoon, Kim Hyung Muk care îi dă viață lui Jung Il Hyun și Hyun Woo Sung  în rolul Doctor K.

3. Intriga revigorantă și satisfăcătoare

Drama aceasta va descrie povestea unui procuror care profită de șansa incredibilă de a avea a doua viață. Ba mai mult folosește informații din prima sa viață pentru a planifica temeinic căderea fiecărui răufăcător pe care nu s-a putut răzbuna. Kim Hee Woo reînvie mai mortal și mai feroce decât înainte pentru a lupta împotriva nedreptății. Capacitatea lui de a învinge răul va oferi spectatorilor un mare fior și satisfacție. Cu toate acestea, povestea rămâne încă imprevizibilă din moment ce Kim Hee Woo va începe să-și schimbe propriul viitor, devenind bine pregătit în mai multe domenii precum: drept, politică, imobiliare și multe altele. Trebuie să mai vorbim de faptul că vor apărea răsturnări neașteptate de situație, făcându-i pe spectatorii să nu-și poată lua ochii de la ecran și de nerăbdare pentru a vedea cum va reuși acest personaj să iți ducă misiunea la îndeplinire. 

Dacă până acum nu v-a convins să vă uitați la acest serial, iată un scurt video chiar mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=XPVvNvST498

Aceasta a fost prezentarea dramei „Again My life”. Chiar cred că nu ar trebui să ratăm această producție din câte am aflat chiar promite mult și cred că o să ne țină prinși rău în poveste. Nu mai puteam de nerăbdare să îl văd din nou jucând în ceva pe Lee Joon Ki, clar unul dintre actorii mei favoriți. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.