The-Sound-Of-Magic

Ji Chang Wook, Hwang In Yeop și Choi Sung Eun își prezintă personajele din viitoarea dramă fantastică “The Sound of Magic”

Viitorul serial original Netflix „The Sound of Magic/안나라수마나라 este descris ca fiind o dramă muzicală de tip fantezie care spune povestea ce debutează atunci când magicianul misterios Lee Eul (Ji Chang Wook) apare brusc în fața unei fete pe nume Yoon Ai (Choi Sung Eun), care renunță la visele ei, și a unui băiat pe nume Na Il Deung (Hwang In Yeop), care este forțat să viseze. Drama se bazează pe webtoon-ul „Annarasumanara” al scriitorului Ha Il Kwon, care a fost serializat pe Naver Webtoon în 2010 și adaptat mai apoi într-o piesă.

Posterul recent lansat îl prezintă pe Lee Eul într-un cadru magic. Magicianul stă singur într-un parc de distracții de vis, având drept companie doar un papagal și un fluture. Bule ca cele de săpun plutesc în aer în timp ce magicianul este învăluit într-o lumină albastră. Întunericâul nopții se adaugă atmosferei misterioase, făcând particulele de lumină „” din aer să strălucească și mai puternic în contrast.

Mai mult decât atât, nu putem să nu observăm că Ji Chang Wook s-a transformat impecabil în magicianul Lee Eul, de la ținuta la expresia sa. Personal, îmi amintește de Johnny Deep, în filmul “Charlie and the Chocolate Factory” (2005), o adaptare a cărții cu același nume scrise de de Roald Dahl. În plus de asta, locul acțiunii din acest film era Tokyo.

Revenind la „The Sound of Magic”, telespectatorii vor fi desogur curioși să afle ce rol va juca Lee Eul în schimbarea vieții lui Yoon Ai și Na Il Deung, care vor să rămână copii pentru că au crescut prea devreme din cauza poverile realității. Textul de pe afiș stârnește și el curiozitatea prin natura întrebării puse: „Tu… crezi în magie? (당신마술을 믿슴니까?”, fapt ce invită telespectatorii într-o călătorie magică.

Ji Chang Wook și-a descris personajul, spunând: „Standardele bune și rele sunt lipsite de sens când vine vorba de Lee Eul. El își exprimă sentimentele cu onestitate, fără a pune sub semnul întrebării cauzele sau motivele.” PD (directorul de producție) Kim Sung Yoon a adăugat: „Inocența și puritatea lui Ji Chang Wook au ieșit în evidență”, ridicând așteptările cu privire la modul în care actorul va interpreta acest rol.

Choi Sung Eun o va interpreta pe Yoon Ai, care duce o viață îngrozitoare până când îl întâlnește pe Lee Eul și trece prin experiențe magice. Ea a fost cândva un copil normal care credea în magie, dar după ce afacerea tatălui ei a eșuat și el a dispărut ca bulele de săpun în văzduh, ea a trebuit să preia responsabilitatea de a avea grijă de fratele ei mai mic. Din cauza poverilor vieții, Yoon Ai renunță la visele ei  își tot ceea ce ăși dorește este doar să devină mai repede adult. Apoi îl întâlnește pe Lee Eul întâmplător și își recuperează încet zîmbetul pierdut și inocența.

Despre rolul său, Choi Sung Eun a spus: „Era important ca telespectatorii să empatizeze cu ea și să simpatizeze cu sentimentele ei. Așa cum m-am regăsit în acest personaj, sper că și telespectatorii se vor regăsi și ei.” PD Kim Sung Yoon a adăugat, la rândul său, că actrița a exprimat perfect durerile lui Yoon Ai, stârnind curiozitatea față de actoria ei emoțională delicată.

Starul „True Beauty” Hwang In Yeop se va transforma în Na Il Deung, un băiat care habar nu are ce își dorește cu adevărat în viață. Il Deung a fost un student vedetă, care s-a concentrat doar pe studii, și care nu știa cum să creeze conexiuni cu alți oameni, dar începe să se schimbe după ce află despre distracția pe care magia o crează, alături de Lee Eul și Yun Ai.

Hwang In Yeop a comentat: „[Na Il Deung] nu știe ce îi place. În același timp, blufează mult și are un farmec ciudat”.

PD Kim Sung Yoon a adăugat: „Mulțumită lui Hwang In Yeop, elevul numărul 1 care se preface a fi inteligent și puternic a devenit puțin mai blând, mai drăguț și mai iubitor. Fiecare personaj are caracteristici distincte și am fost cel mai mulțumit de armonia pe care au creat-o (cei trei actori – n.r.)”.

„The Sound of Magic” va avea premiera pe 6 mai.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.