bigbang-stilllife

BIGBANG devine primul artist masculin din 2022 care a obținut certificatul All-Kill cu piesa „Still Life”

Noul single al trupei BIGBANG domină topurile muzicale coreene!

Începând cu data de 10 aprilie, ora 9:30 AM KST, single-ul digital al trupei BIGBANG „Still Life” a obținut un certificat „all-kill”, fapt ce transformă grupul în primul artist masculin care a reușit această ispravă în 2022.

 

De la lansarea sa pe 5 aprilie, melodia a dominat topurile muzicale ale Coreei, în timp real, pe lângă faptul că se află în fruntea topurilor muzicale internaționale de pe tot globul.

Pentru cei care nu cunosc încă procedura, un certificat all-kill este acordat cântecelor care se află pe locul 1 în topurile zilnice și 24Hits (Melon), topurile zilnice și în timp real Genie and Bugs, topul Top Songs de la YouTube Music, topul zilnic VIBE și topurile în timp real FLO și iChart.

Rămâne de văzut dacă piesa „Still Life” va obține, de asemenea, un all-kill perfect, care necesită, de asemenea, să ajungă în vârful topului săptămânal iChart.

Voi ați ascultat cu siguranță piesa, așa cum am făcut și noi, de altfel. Pe o scară de la 1 la 10, ce notă le dați băieților? Eu le dau 10 cu multe-multe FELICITĂRI!!!!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.