12

Kim Min Kyu vorbește despre scena sărutului cu Seol în Ah, în „A Business Proposal”, modelul său de actor în carieră și multe altele

Actorul Kim Min Kyu a acordat un interviu foarte deschis după încheierea dramei „A Business Proposal”, pe 5 aprilie!

Bazat pe un roman web extrem de popular, care a fost adaptat mai apoi într-un webtoon, „A Business Proposal/사내맞선” este gnul acela de comedie romantică de care nu te mai saturi, care spune povestea unui angajat de birou care merge la o întâlnire nevăzută cu CEO-ul companiei sale, în locul unei prietene, motiv pentru care își ascunde identitatea. Kim Min Kyu a jucat rolul secretarului CEO-ului (Kang Tae-Moo, interpretat impecabil de Ahn Hyo-Seop), simpaticul și foarte atrăgătorul Cha Sung Hoon.

Într-un interviu pentru postul de știri Xports News, Kim Min Kyu a comentat despre popularitatea dramei, spunând: „Comparativ cu perioada dinainte de dramă, numărul meu de urmăritori pe rețelele sociale a crescut cu peste 1,5 milioane”.

Actorul a mai dezvăluit că s-a pregătit mult pentru a se potrivi aspectului „perfect și sexy” a lui Cha Sung Hoon.

„Când m-am gândit cum să arăt atractivitatea lui Sung Hoon, nu au fost chiar prea multe (lucruri – n.r.) cu care să vin. M-am gândit că ar fi bine să-i maximizez atractivitatea, așa că am adăugat o mulțime de scene cu exerciții și am muncit din greu să fac exercițiile în diferite moduri.”

În dramă, personajul lui Kim Min Kyu dezvoltă o relație cu Jin Young Seo, personaj interpretat de Seol In Ah.

După ce a primit răspunsuri mai mult decât entuziaste de la telespectatori ca urmare a deja-celebrei scene a sărutului, Kim Min Kyu a comentat: „M-am pregătit mult pentru scena în pat. A trebuit să-mi dau jos cămașa, așa că m-am gândit că acea scenă va atrage multă atenție, dar habar n-aveam că scena sărutului în care purtam ochelari (de vedere – n.r.) va fi iubită de atât de mulți oameni. Oamenii din jurul meu au început chiar să spună lucruri precum: „Îmi place băiatul cu ochelari” sau să folosească cuvântul „ochelari” pentru a mă descrie”.

El a adăugat: „De fapt, scoaterea ochelarilor nu era în scenariu. Am încercat-o odată în timpul repetiției și regizorului i-a plăcut foarte mult și astfel s-a născut o scenă legendară”.

Cât despre impresia lui despre Seol In Ah, actorul a menționat anterior, la o conferință de presă al cărei subiect era fix această dramă, că Seol In Ah era ca un copil. Ulterior, actorul și-a clarificat afirmația: „Seol In Ah are nevoie de multă atenție. Este genul acela care se prăbușește și se rănește foarte mult. Sunt îngrijorat pentru că ea este rănită de fiecare dată când privesc în altă parte. Am spus că este ca un copil,deoarece trebuie să am grijă de ea”.

Actorul a continuat apoi: „Am devenit mai apropiați și mai prietenoși unul cu celălalt din cauza asta și cred că acest lucru s-a văzut și pe micul ecran. De asemenea, eu mă asemănăm cu Seol In Ah în multe privințe”.

Kim Min Kyu și-a făcut debutul în actorie în urmă cu 9 ani, cu rolul său în drama tvN „Monster”. Actorul consideră rolurile sale din „Because This Is My First Life”, „Snowdrop” și „A Business Proposal” ca fiind cele mai mari trei puncte de cotitură din cariera sa.

Kim Min Kyu a făcut chiar și o mărturisire, spunând că Jung Hae In – co-starul din „Snowdrop” – este modelul său  de actor în carieră. „Se pare că este atractiv din toate punctele de vedere posibil”, a spus el. „Se pare că devine din ce în ce mai impresionant, de la poziția sa de actor și până la abilitățile sale actoricești”.

Kim Min Kyu a încheiat interviul vorbind despre scopul său ca actor.  „Scopul meu final este să devin un actor în care oamenii să poată crede și cu care să relaționeze. Voi încerca diverse genuri (de seriale și filme – n.r.) ca actor, așa că mă bazez pe dragostea și interesul vostru”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.