Squid-Game-Season-2-Release-Date-Trailer

Regizorul „Squid Game” confirmă revenirea lui Lee Jung Jae și Lee Byung Hun în sezonul 2

Regizorul „Squid Game” confirmă revenirea lui Lee Jung Jae și Lee Byung Hun în sezonul 2

 

 

Au apărut vești noi cu privire la cel de-al doilea sezon din „Squid Game”!

Pe 9 aprilie, regizorul Hwang Dong Hyuk a apărut la Deadline’s Contenders Television din Los Angeles cu Park Hae Soo și a declarat: „Seong Gi Hun (Lee Jung Jae) va reveni cu siguranță. Cred în revenirea lui și, de asemenea, cred că și Front Man (Lee Byung Hun) va reveni .” Sfârșitul ultimului episod a sugerat revenirea lui Seong Gi Hun, dar, deși s-a sugerat că Front Man va apărea în sezonul 2, aceasta este prima dată când revenirea sa a fost adusă în discuție oficial.

Anterior, întrebat despre distribuția celui de-al doilea sezon, regizorul Hwang Dong Hyuk a glumit: „Fratele geamăn al lui Cho Sang Woo (Park Hae Soo) sau sora geamănă a lui Kang Sae Byeok (Jung Ho Yeon) și-ar putea face apariția”.

Park Hae Soo a comentat și despre personajul său Cho Sang Woo, spunând: „Este un personaj pe care îl poți întâlni în viața de zi cu zi”. El a adăugat: „Nu m-am apropiat de personaj cu gândul că el ar fi un răufăcător de la început. Mai degrabă, este un personaj care a fost influențat de situația și împrejurimile sale.”

 

Regizorul Hwang Dong Hyuk a punctat: „Sper că proiecte precum “Squid Game” au deschis măcar puțin porțile [când vine vorba de bariera lingvistică]. Mi-aș dori să devină o oportunitate pentru publicul american de a vizualiza [proiecte] fără dublare, în timp ce citește subtitrările. Sperăm în această oportunitate.”

 

De asemenea, a împărtășit detalii despre viitorul său proiect „Killing Old People Club”, declarând: „Nu pot să nu iau în considerare polarizarea politică, diferențele culturale și obstacolele și schimbările climatice pentru proiectele mele actuale și viitoare. Voi continua să observ și să critic aceste subiecte și să le încorporez în lucrările mele.”

Tu ce aștepți cu nerăbdare în următorul sezon din „Squid Game”?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.