ikon comeback 2021

Trupa iKON își anunță revenirea mult așteptată

Am o super veste pentru voi azi, este oficial deja, trupa coreeană iKON va reveni cât de curând.

Mai exact, pe 11 aprilie, la miezul nopții, YG Entertainment, agenția care manageriază activitățile trupei și membrilor, a anunțat oficial că iKON se pregătește să revină după ce fanii au așteptat foarte mult timp o nouă lansare.

Update: YG Confirms iKON Is Preparing To Make Comeback | Soompi

Foto: Soompi

Inițial grupul nu a dezvăluit data revenirii, dar au lansat un prim poster teaser care a anunțat că un nou album „vine în curând”.

Gata, acum avem și data lansării. Pe 14 aprilie, iKON a anunțat oficial data pentru prima lor revenire pe peste un an! Deși mai multe detalii nu au fost încă dezvăluite, grupul va reveni cu un nou album pe 3 mai.

Vă invit să vedeți mai jos noul lor poster pentru revenire!

Foto: Soompi

Trebuie să amintesc faptul că, ultima revenire a trupei iKON a fost acum  mai mult de un an, când grupul a lansat single-ul digital „Why Why Why” în martie 2021, iar ultima lor revenire cu un album fizic a fost acum mai bine de  doi ani, când au lansat mini-albumul „i DECIDE” și piesa sa de titlu „Dive” în februarie 2020.

Trebuie să mărturisesc că eu după veștile despre BIG BANG, speram din tot sufletul ca și iKON să primească șansa lor și să revină cumva în atenția noastră. Nu mă așteptam să o facă atât de repede, ceea ce înseamnă că băieții nu au stat degeaba în toată această perioadă, au compus de zor și probabil o să vedem exact ce cu această lansare.

Nu-i așa că și voi sunteți încântați de revenirea iKON? Rămâneți pe fază pentru mai multe actualizări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.