Kye sang

Yoon Kye Sang renunță la burlăcie! Ceremonia de nuntă, organizată la Hotelul Shilla, va fi privată

Anul 2022 pare să fie cel în care tot mai mulți actori sud-coreeni decid să pună capăt burlăciei! Astfel, după Hyun Bin, iată că și Yoon Kye Sang a anunțat că se va căsători în curând.

Zilele acestea, o sursă din agenția sa, Just Entertainment, a declarat că Yoon Kye Sang se va căsători în privat, la Hotelul Shilla din cartierul Jangchung (Seul), pe 9 iunie. Reprezentantul agenției a declarat: „Din cauza situației actuale generate de COVID-19, (la eveniment – n.r.) vor participa doar familia și cunoscuții”.

Fanii actorului se pare că se așteptau ca acesta să facă “pasul cel mare”, și asta deoarece anul trecut, în august, Yoon Kye Sang și-a anunțat planurile de căsătorie cu CEO-ul unui brand din zona de beauty. La acea vreme, cuplul și-a înregistrat chiar căsătoria, însă nu au ținut și o ceremonie care să celebreze acest moment important din cauza pandemiei de coronavirus. Odată cu anunțul făcut atunci, Yoon Kye Sang a transmis: „Este o persoană (soția sa – n.r.) care face împrejurimile calde cu natura ei bună. Voi munci și mai mult, deoarece zilele pe care le vom trăi în viitor vor fi mult mai importante decât zilele care au trecut.”

Reamintim că Yoon Kye Sang a debutat în anul 1999 ca membru al grupului g.o.d, iar trupa sa a lansat cântece de succes precum „Love and Remember” și „Lies”. Mai târziu, artistul s-a concentrat pe cariera sa de actor, jucând în filmele precum „Beastie Boys”, „The Outlaws” și „Mal. Mo. E – The Secret Mission”, precum și în dramele „My 19-Year-Old Sister-in-Law”, „The Greatest Love”, „Chocolate” și „Crime Puzzle”.

Felicitări lui Yoon Kye Sang și logodnicei sale pentru nunta lor!

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.