unnamed

Park Bo Gum a fost eliberat din armată. Actorul scrie o scrisoare pentru fani și dezvăluie care va fi prima apariție după eliberare

Actorul Park Bo Gum scrie o scrisoare emoționantă fanilor la eliberarea sa din armată

Timpul zboară cu siguranță! Așa că vă spun acum, cu mare bucurie, că actorul Park Bo Gum și-a îndeplinit în sfârșit sarcinile militare și a fost eliberat din armată. El a revenit la statutul său și la viața civilă pe 30 aprilie 2022. Cu această ocazie, el a dorit să salute pe toată lumea prin intermediul unei fotografii (în care apare  ultimul său salut ca soldat)… pe are o puteți vedea chiar aici. 

Foto: Koreaboo

De asemenea, a încărcat o scrisoare emoționantă către fani pe fancafe-ul său oficial, Departamentul de bunăstare Bo Gum. El explică ce a făcut cu timpul petrecut în armată și le transmite fanilor urări de bine în scrisoare.

Salut!

Raportare — Sergentul de marina din Coreea de Sud, Park Bo Gum a primit ordin de eliberare din 30 aprilie 2022. Terminat.

Salut!

Bună, Departamentul de bunăstare Bo Gum! Al șaptelea sezon a trecut și mă bucur să vă reîntâlnesc în această zi caldă de primăvară. Vă mulțumesc mult tuturor celor din Departamentul de bunăstare Bo Gum pentru că mi-ați devenit prieteni pentru totdeauna în această lume vastă, care îmi aduce putere și își exprimă dragostea și sprijinul nesfârșit!

Ce ați mai  făcut prietenii mei pentru totdeauna în tot acest timp? Cum sunteți?

În ceea ce mă privește, am petrecut 20 de luni îndeplinind toate lucrurile pe care mi-am promis să le fac atunci când mi-am început îndatoririle de marinar (soldat în marină). Mi-am folosit timpul liber pentru a face exerciții, a citi și a obține certificări pentru abilități, petrecând timpul în mod semnificativ. Este păcat să-mi pun capăt vieții de marinar, deoarece am putut să mă concentrez pe deplin asupra mea și să aflu mai multe despre mine în această perioadă în care unele zile au trecut încet, iar altele mai repede. Mai important, au fost vremuri bune datorită domnilor pe care i-am întâlnit, pe care i-am respectat și am o stimă deosebită pentru fiecare.

Sper că vă veți putea petrece zilele în pace, zâmbind la sfârșitul fiecărei zile și să spuneți – „Astăzi a fost bine” sau „A fost grozav!”

Să fim din nou împreună,

în viitorul strălucitor.

__ Park Bo Gum

Trebuie să vă aduc aminte că Park Bo Gum s-a înrolat în armată pe 31 august 2020. Înainte de a se înrola, ultimele sale proiecte au fost drama coreeană “Record Of Youth” în care a jucat alături Park So Dam și  filmul “Seobok” cu partenerul  său, celebrul Gong Yoo.

Park Bo Gum To Host 58th Baeksang Arts Awards As His First Activity After His Military Discharge

Foto: Soompi

Park Bo Gum va găzdui cea de-a 58-a ediție a premiilor de artă Baeksang ca prima sa activitate după eliberarea din armată

Park Bo Gum s-a întoars din armată, iar agenția sa Blossom Entertainment a confirmat prima activitate!

Anterior, s-a raportat că Baeksang Arts Awards i-a oferit lui Park Bo Gum un loc MC în cadrul ceremoniei din acest an, iar el a acceptat recent oferta.

Pe data de 29 aprilie, agenția actorului, Blossom Entertainment, a confirmat declarând astfel: „Actorul Park Bo Gum este pe cale să fie eliberat din armată și intenționează să-i întâmpine pe fanii prin premiile Baeksang Arts Awards ca prima sa activitate după eliberarea sa din armată”.

Park Bo Gum nu s-a putut alătura grupului prezentatori din care făceau parte  Suzy și Shin Dong Yup la evenimentul de anul trecut, dar de data aceasta va putea găzdui cea de-a 58-a ediție a Premiilor Baeksang  Arts Awards alături de ei.

Cea de-a 58-a ediție a Premiilor Baeksang Arts Awards va fi transmisă în direct pe 6 mai, la ora 19:45 (ora coreeană) prin  inetremdiul postului JTBC.

Consultați finaliștii care au fost nominalizați chiar din acest articol — Baeksang Arts Awards -ediția 58 anunță care sunt nominalizările

Deși nu și-a confirmat încă drama cu care îți va face revenirea, fanii anticipează deja să-l vadă pe ecran din nou.

Felicitări actorului pentru o eliberate cu bine și sănătoasă!

Nu-i așa că și voi sunteți  încântați de revenirea lui Park Bo Gum?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.