Sung-Hoon3

Sung Hoon și Hong Ji Yoon, un cuplu căsătorit cu probleme în noua dramă “Woori The Virgin”

Reprezentanții noii drame de la SBS, „Woori the Virgin” au dezvăluit noi fotografii cu actorii Sung Hoon și Hong Ji Yoon!

„Woori the Virgin” vorbește despre o femeie pe nume Oh Woo Ri (rolul actriței Im Soo Hyang), care își menține cu strictețe castitatea înainte de căsătorie, dar se întâmplă nenorocirea și rămâne însărcinată după ce are loc un accident în timpul unui examen medical. Este de fapt, un remake coreean al comediei romantice americane ”Jane the Virgin”, care se bazează pe o telenovela venezueleană care a avut foarte mult succes la momentul difuzării.

Sung Hoon And Hong Ji Yoon Are A Married Couple On Tense Terms In New Drama “Woori The Virgin”

Trebuie să vă zic că unul dintre protagoniști este frumușelul  Sung Hoon, care îl interpretează pe Raphael, CEO-ul unei mari companii, iar Hong Ji Yoon joacă rolul lui Lee Ma Ri, soția lui care este complet falsă, cu excepția aspectului  ei  fizic frumos. Lee Ma Ri l-a vizat în mod intenționat pe Raphael pentru a se căsători cu el și va face tot ce este necesar pentru a-l ține lângă ea, în ciuda hotărârii lui de a divorța de ea.

Fotografiile recent lansate previzualizează viața de cuplu turbulentă a lui Raphael și Lee Ma Ri. Cei doi sunt înconjurați de o atmosferă rece, iar expresiile lor sunt pietroase  în ton cu  propriile lor hotărâri. Într-o fotografie, Raphael pare că a renunțat la tot, dar Lee Ma Ri se preface că nu observă că nimic nu este în regulă. Altă poză încă îl înfățișează pe Raphael uitându-se la Lee Ma Ri ca și cum ar fi pe cale să explodeze în orice moment, iar Lee Ma Ri se luptă cu disperare să-și păstreze căsnicia intactă.

 

O dată cu lansarea acestor imagini oficiale, echipa de producție a acestei drame, a declarat: „În dramă, Raphael și Lee Ma Ri sunt asemănători unul cu celălalt pentru că par strălucitori și perfecți, dar amândoi au trăit cu răni adânci și lipsă de dragoste încă din copilărie. Sung Hoon și Hong Ji Yoon au avut o mulțime de discuții pentru a-și exprima perfect personajele tridimensionale. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare felul în care cei doi actori vor exprima povestea tulbure care va avea loc la începutul dramei.”

 Drama “Woori the Virgin” este programată să înceapă pe 9 mai. 

Vă invit să aruncați o privire și la un scurt video chiar aici.

Sunt foarte foarte interesată de această dramă, din mai multe motive  și daaaa aștept cu nerăbdare să văd cum va evolua acțiunea. Încă puțin și vom vedea primele episoade din dramă.

Foto: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.