Coperti Sarang

BTS va susține un concert pentru a promova orașul Busan în competiția World Expo

Senzația K-pop BTS va susține un concert la Busan în octombrie pentru a sprijini oferta orașului-port de a găzdui World Expo în 2030, a anunțat joi agenția acestora.

Big Hit Music a declarat că firma-mamă Hybe, orașul Busan și comitetul licitației au discutat măsurile de promovare a eforturilor orașului de a organiza prestigiosul târg internațional.

“Comitetul licitației va numi oficial BTS ca ambasador al relațiilor publice pentru Busan World Expo 2030 luna aceasta. BTS va susține un concert global la Busan în luna octombrie pentru a informa oamenii despre intenția Busan de a găzdui World Expo”, a spus compania după întâlnirea de la Seul.

Concertul planificat va fi prima reprezentație a septetului în Coreea de Sud, de la spectacolul “Permission to Dance on Stage” susținut în luna martie la Seul.

BTS a anunțat la jumătatea lunii iunie că va suspenda spectacolele ca grup și se va concentra în schimb pe proiecte solo. La sfârșitul lunii iunie însă, Hybe a semnat un memorandum de înțelegere cu conducerea orașului Busan în sensul de a coopera pentru oferta sa de succes.

World Expo supravegheată de Biroul Internațional de Expoziții (BIE), este unul dintre cele mai mari festivaluri internaționale, pe lângă Cupa Mondială și Jocurile Olimpice. Coreea de Sud, Rusia, Italia, Ucraina și Arabia Saudită au depus oferte. Câștigătorul final este de așteptat să fie anunțat în noiembrie 2023.

Puteți vedea în clipul de mai jos ce atracții turistice interesante se regăsesc în Busan și de ce merită orașul să găzduiască evenimentul World Expo!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.