image-12

Festivaluri care se desfășoară vara în Coreea de Sud

În Coreea de Sud există multe multe lucruri de văzut și activități de făcut chiar și pe timp de vară. Natura este minunată și în această perioadă a anului, prin urmare există multe locuri de văzut. Mai jos voi prezenta câteva festivaluri care se desfășoară vară în Coreea de Sud.

1. Festivalul și expoziția de hortensie din Grădina Dimineților Liniștite/ Garden of Morning Calm Hydrangea Festival and Exhibition

Grădina Dimineților Liniștite /The Garden of Morning Calm a fost fondată de Dr. Han Sang-kyung (Han Sang-kyung) în 1996 ca grădină privată. Han a fost profesor onorific de horticultură, iar pasiunea lui pentru floră și faună se vede în acest spațiu de-a dreptul magnific. Numele grădinii provine de la poetul indian, Rabindranath Tagore, care a numit Coreea „țara dimineților liniștite”. Designul și amenajarea grădinii promovează acest lucru în continuare prin alei ușor curbate, grădini asimetrice și expunerea unor tipuri de plante unice coreene.

Ea este situată în Gapyeong, provincia Gyeonggi și reprezintă una dintre cele mai importante grădini botanice din Coreea de Sud.

În încercarea de a promova frumoasa hortensie care înflorește în luna iulie, festivalul prezintă cinci tipuri de hortensie cu multe zone în care se pot face fotografii. Vizitatorii care ajung aici, se pot bucura de florile și frunzele de hortensie cu forme diferite, considerată una dintre cele mai atractive flori de vară.

Este important de știut că festivalul este programat în perioada iunie – iulie. Grădina este deschisă de la 8:30 a.m. la 19:00 p.m., zilnic. Pentru a putea vizita grădină și a vedem minunatele flori, vizitatorii trebuie să plătească intrarea.

2. Everland Summer Water Fun Festival

Încă de la primul eveniment din 2005, festivalul de vară acvatic Everland a făcut din parcul Everland una dintre cele mai populare atracţii de vară.

Cel mai mare parc tematic din Coreea de Sud, Everland, situat în Yongin, provincia Gyeonggi, are programat să își desfășoare activitățile anuale de vară până în 28 august. Festivalul oferă vizitatorilor de peste tot diverse programe și activități, inclusiv spectacole cu apă, spectacole de lumini, concerte și multe alte activități distractive pentru vizitatorii de toate vârstele.

Ca o completare, taxele de intrare variază în funcție de datele alese cât și de categoriile de persoane adulți sau copii.

3. Jeju Folk Village’s Hydrangea Festival — Festivalul Hostensiei din Satul Popular Jeju

Festivalul Hostensiei, care începe în fiecare sezon pe 1 iunie, este programat să se desfășoare până pe 30 iunie la Satul Popular Jeju din Seogwipo, insula Jeju.

Cu case tradiționale coreene cu acoperiș de paie, organizatorii festivalul îi îndeamnă pe vizitatori să se bucure de floarea de hortensie colorată în timp ce se plimbă prin situl turistic, descoperă peisaje minunate, se bucură de aer și realizează fotografii.

De asemenea, vizitatorii se pot bucura atât de jocurile tradiționale și au șansa de a-ți realiza propriul ghiveci de hortensie. Taxele de intrare la Satul Popular Jeju variază în funcție de categoriile de persoane.

Sursa foto -KoreaHerald.com +altele




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.