Lee-Jong-Suk-6

Lee Jong Suk vorbește despre cum a ales următoarea sa drama, “Big Mouth” 

Iată că avem vești despre îndrăgitul actor Lee Jong Suk. Cu puțin înainte de premiera dramei sale, el a vorbit despre provocarea de a accepta să fie protagonistul “Big Mouth”.

„Big Mouth” noul proiect al celor de la MBC este de fapt o dramă noir puternică despre un avocat de rang al treilea, pe nume Park Chang Ho, rolul interpretat de Lee Jong Suk. El ajunge să se ocupe de un caz de crimă care îl transformă peste noapte într-un escroc genial cunoscut sub numele de „Big Mouse”. Pentru a supraviețui și a-și putea proteja familia, el trebuie să expună o uriașă conspirație în rândul claselor superioare privilegiate din țară.

Despre alegerea sa de a juca în „Big Mouth”, Lee Jong Suk a declarat: „Sunt apropiat de regizorul Oh Choong Hwan și am mare încredere în el, iar el a spus să ne distrăm lucrând împreună ca în trecut, așa că m-am hotărât să joc în dramă după ce m-am gândit bine.” El a continuat: „Ironia unui avocat obișnuit care devine suspectat că este un escroc genial a fost o parte foarte interesantă pentru mine. Cred că voi putea arăta o nouă latură a mea prin personajul Park Chang Ho care trece înainte și înapoi între bine și rău pentru a supraviețui.”

În ceea ce privește prima sa impresie despre personajul său, Park Chang Ho, actorul a remarcat: „Când am văzut prima dată scenariul, el era o figură pe care o consideram în mare parte obișnuită și jalnică”. Cu toate acestea, Lee Jong Suk a împărtășit că a vrut să-l sprijine și pe Park Chang Ho.

După ce a terminat filmările, Lee Jong Suk a dezvăluit că perspectiva lui despre Park Chang Ho s-a schimbat. El a spus: „Acum, când mă uit la Park Chang Ho, în loc să pară obișnuit, mă gândesc că este un personaj destul de puternic. Sper ca telespectatorii să descopere personal ce înseamnă „puternic” urmărind atunci când se va difuza drama.”

Park Chang Ho este un personaj care devine cunoscut atât drept avocatul cu „gura mare”, cât și sub denumirea de „big mouse/șoarecele cel mare” genialul escroc. Pentru a face distincția între cele două personalități, Lee Jong Suk a spus: „Am încercat să fac diferența în detaliile subtile, cum ar fi privirea și modul de vorbire. Avocatul Park Chang Ho și genialul escroc Park Chang Ho sunt aceeași persoană, dar adăpostesc scopuri și emoții diferite. M-am gândit cum să înfățișez emoțiile adecvate care se potrivesc situației în care se afla fiecare.”

Lee Jong Suk a mai explicat: „Este un personaj literalmente acoperit de sânge, sudoare și lacrimi. Pentru a-și câștiga existența și pentru a supraviețui, el își trezește instinctele de supraviețuire puternice și pornește o luptă”, ridicând așteptarea pentru viitoarea bătălie a lui Park Chang Ho.

În cele din urmă, Lee Jong Suk a împărtășit: „În „Big Mouth”, diverse figuri/ ipostaze sunt complicat împletite. Ar fi grozav dacă telespectatorii se concentrează pe care sunt adevăratele intenții ale acestor personaje și ce adevăr se ascunde în spatele furtunii evenimentelor. Deoarece este o dramă cu o poveste puternică, telespectatorii vor putea viziona fiecare episod cu mare entuziasm.”

Photo: Soompi

Pe final, vreau să vă zic că așteptarea noastră va lua sfârșit curând, pentru că drama „Big Mouth” va avea premiera pe 29 iulie, la ora 21:50. KST după ce se va încheia drama difuzată în prezent, „Doctor Lawyer”. Pentru a ne pregăti pentru premieră, eu vă invit să urmăriți un teaser chiar aici.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.