allkpop_1645965102_khj-collage

 Kim Hyun Joong va avea un copil

Iată că vin de această dată cu o veste bună. Cântărețul și actorul Kim Hyun Joong, liderul trupei SS501, se pregătește să devină tată.

Pe data de 21 iulie, agenția lui Kim Hyun Joong, Henecia, a anunțat vestea că soția actorului este însărcinată. Agenția a scris într-o declarație oficială următoarele: „Kim Hyun Joong așteaptă acum cu prudență o nouă viață, cu recunoștință și entuziasm”.

Agenția a continuat să spună: „Vă cerem să oferiți sprijinul și binecuvântările sincere pentru ca el să poată proteja prețiosul nou copil”.

Foto: Hellokpop

Vă aduc aminte că Kim Hyun Joong le-a dezvăluit personal fanilor săi că s-a logodit. Starul Hallyu a susținut un concert solo online/offline, unde și-a anunțat direct logodna în fața faniilor participanți. După aceea, el și-a ținut fanii la curent prin intermediul rețelelor sale de socializare. A anunțat apoi că s-a căsătorit cu persoana care i-a fost prima iubire.

Mai jos este declarația completă a agenției lui Kim Hyun Joong.

Buna ziua,

Aici este agenția lui Kim Hyun Joong, Henecia.

Vă aducem veștile bune care au venit în familia artistului nostru, Kim Hyung Joong.

Kim Hyun Joong așteaptă acum cu prudență o nouă viață, cu recunoștință și entuziasm.
Vă solicităm
să oferiți sprijinul și binecuvântările sincere pentru ca el să poată proteja prețiosul copil.

Deoarece aceasta este o știre legată de viața privată a artistului, vă rugăm cu respect să vă abțineți de la vă manifesta interesul sau speculații excesive, din considerație față de soția sa care nu este celebritate.

Vă mulțumim!

Mă bucur tare mult că putem să auzim despre de vești. Sper că viața lui este mult mai liniștită acum și îi doresc cât mai multe bucurii și de acum înainte.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.