9059ccf526f54d9e8f2d722bf91f043b

Festivalul de vară de la râul Han, deschis prima dată după pandemie

Han River summer festival/ festivalul de vară de pe malul râului Han s-a deschis în ultima săptămână din luna iulie pentru prima data de la izbucnirea pandemiei de coronavirus (se va desfășura în parcurile de pe malul râului+ pe râu, în perioada aceasta a verii).

Ediția de vară a Festivalului de la râul Han din 2022 a început vineri, 29 iulie, în 11 parcuri ale râului din capitală pentru o durată de 18 zile, au declarat oficialii orașului Seul.

Evenimentul marchează astfel prima reluare completă a festivalului anual care se desfășoară pe malul râului lansat în 2013, după ce a fost anulat în 2020 și desfășurat online anul trecut în timpul pandemiei de coronavirus.

Festivalul din acest an va cuprinde aproximativ 20 de activități și programe care se vor desfășura pe malul râului, inclusiv o competiție de curse pentru bărci realizate manual din sticle PET, care va avea loc pe 6 august în parcul Han River din cartierul de sud-est al orașului Jamsil.

Foto: Yonhap

De asemenea, în cadrul ediției va fi inclus și un program de plimbare pe malul râului pe timp de noapte programat sâmbătă în parcul râului Yeouido Han și un eveniment de plimbare cu canoe care se va desfășura de vineri până pe 15 august în parcul râului Banpo Han.

De vineri până sâmbătă, la apusul soarelui vor avea loc concerte de muzică în parcul râului Yeouido Han, în timp ce evenimente de seară de film vor avea loc în primul și al doilea weekend din august în parcurile râului Nanji, Yeouido și Mangwon Han, și se vor putea viziona filme precum „August Rush” și „Paddington”.

Începând din acest an, festivalul care inițial a fost gândit să se desfășțoare vara, va fi extins pentru a avea loc în toate cele patru sezoane, au spus oficialii din administrație., potrivit unui comunicat Yonhap.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.