2pm-s-taecyeon-ha-seok-jin-and-apinks-jung-eun-ji

Taecyeon, Jung Eun Ji și altii sunt înconjurați de mister în teaserul pentru o nouă dramă

Taecyeon din 2PM, Jung Eun din Apink și Ha Seok Jin sunt pierduți în ceață deasă într-un teaser misterios pentru o nouă dramă.

Următoarea dramă de la tvN „Blind” (titlu literal) a lansat un teaser intrigant înaintea premierei sale!

În primul rând, trebuie să vă spun că „Blind” va fi un thriller misterios care descrie povestea unor oameni care au devenit victime pe nedrept pentru că sunt obișnuiți și care au închis ochii la adevărurile incomode. Povestea se concentrează în jurul detectivilor, judecătorilor, studenților de la facultatea de drept și juraților. „Blind” este scris de scenaristul Kwon Ki Kyung, cunoscut și pentru „Andante” și condus de regizorul de producție (PD) Shin Yong Hwi, care se mai ocupat de dramele „Tunnel” și „Voice 4”.

Acum a venit rândul să vorbim un pic despre distribuția acestei drame. Ei bine, îl vom regăsi aici pe Taecyeon (din 2PM) în rolul lui Ryu Sung Joon, un detectiv care investighează crime violente, foarte determinat să prindă criminali. Este întotdeauna dispus să meargă sub acoperire și, datorită hotărârii sale, rata sa de arestare este printre cele mai bune. Din cauza motivației sale excesive, uneori este confundat cu un criminal. Se preconizează de această dată că Taecyeon va arăta o rată de sincronizare ridicată cu personajul Ryu Sung Joon și va afișa noi perspective, foarte diferite de rolul său de răufăcător din proiectul său anterior, „Vincenzo”.

Foto: Taecyeon/ Viki

Apoi, am aflat că actorul Ha Seok Jin va prelua rolul fratelui mai mare al lui Ryu Sung Joon, Ryu Sung Hoon. El este, de asemenea, un geniu care a absolvit printre primii în clasa sa și a reușit să devină un judecător perfecționist. Este văzut ca o persoană simplă care își respectă principiile și face tot posibilul pentru a face o judecată corectă. Anterior, Ha Seok Jin a jucat rolul unui șomer în drama „A Deadbeat’s Meal”, dar va face o transformare la 180 de grade în această nouă dramă. Fanii sunt nerăbdători să afle cum va portretiza un judecător onest.

Foto: Ha Seok Jin/ Viki

Jung Eun Ji, care a impresionat cu rolul ei în drama „Work Later, Drink Now”, joacă de această dată rolul asistentului social Jo Eun Ki. După ce a depășit tot felul de greutăți, Jo Eun Ki devine asistentă socială pentru a ajuta cel puțin încă un copil și este o persoană generoasă și cu minte deschisă, în ciuda vârstei sale fragede.

Foto: Jung Eun Ji/ Kdramastars

În teaserul recent lansat, cele trei personaje sunt înconjurate de mister, un fel de ceață deasă în timp ce caută adevărul. Ryu Sung Hoon și Jo Eun Ki se evită unul celuilalt, iar cineva îi acoperă ochii lui Ryu Sung Joon. Apoi Ryu Sung Joon apare vizibil clar prin ceața grea și se uită la cineva cu o privire pătrunzătoare. El întreabă: „Cine le-a închis ochii?”

A venit timpul să vă uitați și voi la teaserul nou lansat .

Vreau să vă mai spun că drama „Blind” va avea premiera în luna septembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.