optimize

Celebra patinatoare Kim Yuna se va căsători cu cântărețul Ki Woo-rim

Patinatoare simbol a Coreei, Kim Yuna, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2010, se va căsători cu cântărețul Ko Woo-rim, membru al cvartetului vocal Forestella.

De curând, All That Sports, agenția legendarei patinatoare din Coreea, și agenția lui Ko Woo-rim, Beat Interactive, au declarat că Kim Yuna, în vârstă de 32 de ani, și cântărețul Ko Woo-rin, în vârstă de 27 de ani, se vor căsători „la sfârșitul lunii octombrie la Seul”.

Menționănd faptul că cuplul se întâlnește de trei ani, agențiile au specificat că nunta se va desfășura în privat. „Kim și Ko s-au cunoscut la spectacolul pe gheață „All That Skate” în anul 2018, când grupul muzical, Forestella a fost invitat special la spectacol să cânte. Și după trei ani de relație, au decis să se căsătorească”, au spus aceștia.

„Deoarece atât Kim, cât și Ko își doresc o ceremonie de nuntă la care să participe doar familia și prietenii apropiați, detaliile despre data și locul nunții nu au fost făcute publice și vor fi păstrate private pentru mass-media. Le solicităm fanilor și presei toată înțelegerea în această situație.”

Cu toate acestea, în mod inevitabil, imediat după anunțul lor, au apărut informații în presă care spuneau că nunta va avea loc la hotelul Shilla din Seul pe 22 octombrie. Agențiile respective care reprezintă cuplul nu au dorit să comenteze informațiile.

Foto: Kim Yuna perticipa la spectacolul “All That Skate” în Seoul în 2019/ Yonhap

Despre Kim Yuna trebuie să vă spun că a devenit superstarul cercului sportiv al națiunii, apărând de nicăieri pe scena de patinaj artistic din Coreea, atunci când niciun patinator artistic coreean nu reușise să avanseze în rundele finale ale campionatelor mondiale la acest sport.

Devenind parte din patinajul artistic profesionist de la vârsta de șapte ani, ea a dominat campionatele mondiale încă din anii ei de început și a devenit prima patinatoare care a reușit să depășească standardul de 200 de puncte în anul 2009, ajungând astfel să dețină recordul la aceste sport.

Cariera ei a fost înfloritoare, ea a devenit patinatoarea artistică emblematică a Coreei după ce a câștigat aurul la Jocurile Olimpice de iarnă din 2010, cu un record mondial de 228,56 puncte. Victoria a făcut-o prima patinatoare artistică care a câștigat o medalie olimpică din Coreea.

Kim Yuna a fost, de asemenea, prima patinătoare artistică din Coreea care a obținut un „grand slam” în 2010, câștigând Finala World Grand Prix, Campionatele Celor Patru Continente, Campionatele Mondiale și Jocurile Olimpice de iarnă. Ea s-a retras după ce a câștigat argintul la Jocurile Olimpice de iarnă din anul 2014.

După ce s-a retras, ea a fost cooptată în diverse activități în lumea sportului. Ea a fost ambasadoarea promoțională a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018 de la PyeongChang și a fost ultima purtătoare de torță la aceste jocuri.

Acum a venit timpul să aflăm și câteva lucruri despre partenerul ei. Ko Woo-rin a studiat muzica clasică la Universitatea Națională din Seul. În prezent, urmează un curs de absolvent la această școală. A devenit celebru în fața publicului după ce trupa sa, Forestella, a ajuns pe primul loc în emisiunea de supraviețuire muzicală de la postul JTBC numită „Phantom Singer 2” în 2017.

Foto: Kim Woo-rin
Foto: Grupul Forestella

A debutat cu cvartetul Forestella , care îmbină atât muzica clasică, cât și cea pop, în 2018, după ce acea emisiune s-a încheiat. Grupul a lansat mai multe piese precum „Angel” (2019) și „Moonlight” (2022) și a jucat în emisiuni TV și a avut apariții în celebra „King of Mask Singer”.

Foto: Donga.com



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.