Adamas-Ji-Sung-plays-double-role-in-the-new-poster-of-upcoming-mystery-drama-series-to-premiere-on-July-27-3

Ji Sung va porni o căutare îndrăzneață în noua dramă “Adamas”

Iată că a venit momentul să mai adăugăm încă o dramă de văzut pe lista din această vară. Mă refer acum la noua dramă de la tvN numită “Adamas/ 아다마스”, una foarte așteptată de fanii de peste tot. Este descrisă ca o dramă fantastică, thriller și romantică cu 16 episoade, care se pot vedea în zilele de miercuri și joi pe postul tvN. Drama a avut premiera pe 27 iulie. Este proiectul companiilor Studio Dragon, MAYS Entertainment, de regia s-a ocupat Park Seung Woo, iar scenariul a fost realizat de Choi Tae Kang.

Foto: Koreandrama.org

Poveste

Drama „Adamas” descrie povestea fraților gemeni care doresc să descopere adevărul în legătură cu un incident care s-a petrecut acum 22 de ani. Ei vor lupta împotriva unei persoane considerate “Marele Rău” pentru a înlătura acuzațiile de crimă ale tatălui lor biologic, care a fost reținut de poliție pentru că ar fi  ucis pe tatăl  lor vitreg.

În dramă, gemenii se confruntă cu un fapt șocant atunci când află că vinovatul care l-a omorât pe tatăl vitreg al lor este chiar tatăl lor biologic. Cu toate acestea, după ce au auzit că tatăl lor, care este pe cale să se confrunte cu pedeapsa cu moartea, a fost acuzat în mod fals, ei decid să descopere adevărul și “sapă” prin mai multe secrete care sunt ascunse de o persoană cu o putere uriașă.

Ji Sung, recunoscut ca un actor de încredere care nu dezamăgește niciodată, indiferent ce proiect ar alege, urmează să îi interpreteze pe ambii gemeni. Unul dintre genemi se numeste Ha Woo Shin, scriitor și cel mai bine vândut autor de romane misterioase pline de suspans. Celălalt frate este procuror, numit Song Soo Hyun, care lucrează la Procuratura Districtului Central. Ji Sung va exprima narațiunea celor doi frați care dintr-o întâmplare au ajuns să fie prinși într-o soartă tulbure.

Foto: Koreandrama.org

Deși Ha Woo Shin și Song Soo Hyun seamănă fizic, personalitățile și abordările proprii ale problemelor sunt complet diferite și cei doi vor încerca să rezolve cazul tatălui lor din două perspective contrastante și chiar surprinzătoare. 

În același timp, o vom vedea pe actrița Seo Ji Hye care îi va da viață lui Eun Hye Soo, ajutorul lui Ha Woo Shin și soția fiului cel mare al  influentului Grup Haesong. Fiind singura fiică a unui director de spital, a crescut ca o floare într-o seră, fără a avea cea mai mică grijă în viață, protejată mereu de tot ce este rău. Cu toate acestea, într-o zi, ea se răzvrătește împotriva Grupului Haesong din cauza unei serii de incidente și decide să îl ajute în secret pe Ha Woo Shin.

Foto: Koreandrama.org

Distributie

Actori principali:

Ji Sung – Woo Shin / Soo Hyun
Seo Ji Hye – Eun Hye Soo
Lee Soo Kyung – Kim Seo Hee

Alți actori:

Seo Hyun Woo – Kwon Hyun Jo
Oh Dae Hwan – Team Leader A
Go Yoon – Park Yo Won
Shin Hyun Seung – Dong Rim
Heo Sung Tae – Choi Tae Seong / Chief Choi
Jo Sung Ha – Lee Chang Woo
Jo Dong In – Chief Lee
Lee Si Won – Secretary Yoon
Lee Kyung Young
Hwang Jung Min
Jang Jin Hee

Curiozități

Câteva aspecte de urmărit la această drama:

  1. Crează un univers unic

„Adamas” este de fapt un cuvânt grecesc care înseamnă „de necucerit/de neînvins” din care derivă cuvântul „diamant”. Drama „Adamas” prezintă povestea unor frați gemeni care pornesc o investigație pentru a descoperi adevărul din spatele incidentului care a implicat o săgeată de diamant însângerată. Textul de pe poster care spune: „Fură Adamas, săgeata sângeroasă de diamant”, implică, de fapt, călătoria de-a dreptul periculoasă a fraților gemeni Ha Woo Shin și Song Soo Hyun în căutarea adevărului.

“Adamas” se mândrește cu o lume maiestuoasă care este condusă de puternicul grup Haesong. Prin introducerea unor grupuri de oameni care sunt împletite cu diverse interese, de la cei care încearcă să asigure siguranța Grupului Haesong până la cei care încearcă să dezvăluie adevărul, acest ansamblul crește așteptarea pentru poveștile colorate și bogate care vor urma. De asemenea, ridică întrebarea cum toate aceste elemente se vor reuni într-un singur univers.

Foto: Soompi

2. Două abordări diferite- Fratele mai mare îl caută pe adevăratul vinovat, iar fratele mai mic caută dovezi

„Adamas” este o poveste a fraților gemeni care își duc bătăliile individuale pentru un singur adevăr. Fratele mai mare îl caută pe adevăratul vinovat pentru a înlătura acuzația falsă adusă tatălui său, care a fost învinuit că a ucis pe tatăl vitreg al gemenilor. Fratele mai mic caută acel Adamas, care reprezintă dovada crimei.

Drama prezintă, de asemenea, diferitele situații cu care se va confrunta fiecare dintre frați, precum și diferitele povești care se vor desfășura pentru fiecare personaj.

Fratele mai mic, scriitorul Ha Woo Shin este bun în a face judecăți raționale și poate înțelege mintea oamenilor foarte bine. Fratele mai mare, procurorul Song Soo Hyun este sincer și deschis cu privire la sentimentele sale.

Un punct la care publicul ar trebui să fie atent este modul în care frații gemeni, care deși seamănă fizic, au personalități opuse, preiau evenimentele care se vor desfășura și cum vor găsi o rezolvare. Crește anticiparea călătoriei de căutare a adevărului în care singurul adevăr se rezumă la Adamas, chiar dacă punctele de plecare sunt diferite unul de celălalt.

Foto: Soompi

3. Distribuția fabuloasă plină de stele

Ji Sung, protagonistul dramei, care a arătat pe parcursul timpului performanțe minunate în mai multe ipostaze, a acceptat această provocare și își va prezenta abilitățile și punctele forte, din nou, prin rolurile sale duble ca Ha Woo Shin și Song Soo Hyun. De data aceasta, el va portretiza detalii complicate în timp ce preia rolurile de frați gemeni care arată la fel, dar au personalități diferite.

Într-un interviu anterior, Ji Sung a vorbit cu pasiune despre acest nou proiect spunând: „Am vrut să diferențiez personajele după gândurile lor interioare și nu după înfățișarea exterioară”. Acest lucru ridică așteptările fanilor în privință felului în care va intrepreta noile roluri și dacă frații gemeni Ha Woo Shin și Song Soo Hyun vor deveni noile sale roluri definitorii.

În plus, drama „Adamas” cuprinde o distribuție fabuloasă, plină de stele, inclusiv Seo Ji Hye (în rolul lui Eun Hye Soo), Lee Soo Kyung (în rolul lui Kim Seo Hee), Heo Sung Tae (în rolul ofițerului șef Mr. Choi) și Oh Dae Hwan ( jucand rolul liderul echipei domnul Lee). Sinergia lor fantastică adaugă un plus și contribuie cu mult la creșterea așteptărilor privind felul în care se va desfășura această dramă.

Foto: Koreandrama.org

Dacă cu aceste informații nu v-am convins că această dramă merită o șansă, vă invit acum să urmăriți un scurt video chiar acum.

Aceasta a fost prezentarea dramei. Eu mă declar mai mult decât mulțumită că îl vom revedea pe Ji Sung într-un astfel de proiect. Trebuie să recunosc că intriga subiectul acestei drame și abia aștept să văd cum acest minunat actor va reuși să îi portretizeze pe cei doi frați atât de diferiți. Cu această dramă, mi se pare că ne întoarcem un pic în timp, mai cu seamă îmi aduce aminte de altă dramă în care Ji Sung a ajucat un rol magistral , vorbesc despre “Kill Me, Heal Me” (MBC / 2015), știu că acolo altul era subiectul, iar în această dramă dinamica va fi diferită. Pe final, vă mai spun doar vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.