1666054407-20221017-order

Regizorul Hwang Dong Hyuk și actor Lee Jung Jae vor primi Ordinul Meritul Cultural

Pe 18 octombrie, publicația YTN Star a lansat un articol prin care d[dea vestea că regizorul Hwang Dong Hyuk și actorul Lee Jung Jae din serialul original Netflix „Squid Game” vor primi, în curând, Ordinul Meritul Cultural oferit de către Ministerul Culturii, Sportului și Turismului din Coreea de Sud.

Trebuie amintit faptul că Ordinul Meritul Cultural este o onoare acordată celor care au contribuit la promovarea și progresul culturii și artelor coreene. Ceremonia de decernare a Ordinului Meritului Cultural este programată să aibă loc pe data de 2 noiembrie. În timp ce regizorul Hwang Dong Hyuk intenționează să participe în persoană la ceremonie, actorul Lee Jung Jae va transmite un mesaj de recunoștință prin intermediu unei înregistrări, neputând să participe fizic din cauza programului pe care îl are în străinătate.

Foto: Allkpop

Este cunoscut faptul că regizorul Hwang Dong Hyuk este însuși “mintea genială” din spatele unuia dintre cele mai de succes seriale sud-coreene din toate timpurile, „Squid Game”. În prezent, chiar lucrează la sezonul 2 cu cei de la Netflix.

 Actorul Lee Jung Jae a primit, de asemenea, nenumărate laude pentru felul în care a reușit să interpreteze personajul Sung Gi Hoon din „Squid Game”. Cum probabil vă gândeați, personajul său este de așteptat să revină în sezonul 2.

Serialul original Netflix „Squid Game”, lansat inițial pe 17 septembrie 2021, prezintă lucrurile sub forma unui joc de supraviețuire mortal, arătându-i pe oamenii din cele mai de jos segmente ale societății, în timp ce concurează pentru șansa de a câștiga 45,6 milioane de woni. Chiar luna trecută, serialul a făcut istorie la „Premiile Primetime Emmy 2022”, regizorul Hwang Dong Hyuk luând acasă premiul „Outstanding Directing for a Drama Series (Regia remarcabilă pentru un serial dramă)”, iar Lee Jung Jae pretinzând distincția „Outstanding Lead Actor in a Drama Series(Actor principal remarcabil într-un serial dramă)”, potrivit Allkpop.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.