optimize

So Ji Sub vorbește despre viața după căsătorie și proiectele viitoare

De curând, am aflat că actorul So Ji Sub a început promoțiile pentru următorul său film. Cu puțin timp înainte de premieră, el a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui în ultima perioadă și ce s-a întâmplat o dată cu propunerea de a jucat în ceva mai diferit, o să vedeți la ce mă refer chiar în următoarele rânduri.

Despre viața ca om căsătorit

Pentru celebrul actorul So Ji-sub, căsătoria cu soția sa, personalitatea TV, Cho Eun-jeong, a schimbat prioritățile în viață. Vă readuc aminte că am aflat în 2020, de la agenția lui So Ji Sub că acesta și jurnalista se întâlneau din 2019, diferența de vârstă dintre cei doi fiind de 17 ani. El s-a căsătorit în anul 2020 la vârsta de 43 de ani, și recent a vorbit despre cum s-a schimbat definitiv viața lui după ce a făcut marele pas.
“A fost cu adevărat minunat. Mă simt mai stabil emoțional și insomnia mi-a dispărut după căsătorie. Recomand absolut căsătoria”, a spus el în timpul unui interviu pentru The Korea Times, acordat în această lună, înainte de premiera noului său film.

Foto: So Ji Sub și soția Cho Eun-jeong /Koreaboo

So Ji Sub s-a săturat să fie băiatul bun din drame/filme?

Ați remarcat faptul că actorul are o carieră lungă și extinsă, trecând fără efort de la romantism la dramă de epocă sau la filme de acțiune. Pentru prima dată în cariera sa de 28 de ani, actorul a făcut prima sa incursiune în genul thriller, despre care a spus că a fost o experiență interesantă pentru el.

Adaptat după filmul spaniol apărut în anul 2017, „The Invisible Guest”, pelicula „Confession”, cel mai nou proiect al lui So Ji Sub, urmărește un bărbat bogat pe nume Yoo Min-ho (rolul lui So Ji Sub), care este suspectat că și-a ucis amanta (interpretată de actrița Nana) într-o cameră de hotel în care doar ei doi erau prezenți. Pretinzându-și nevinovăția, Yoo Min-ho angajează un avocat talentat pe nume Yang Sin-ae (rolul lui Kim Yun-jin) care acceptă să-l reprezinte doar dacă îi spune exact ce s-a întâmplat la acel moment.

“Căutam un proiect care să fie diferit de ceea ce am făcut eu până la acest moment. Am fost cuprins și absorbit complet de scenariu. M-am gândit că aș putea încerca ceva nou cu acest film, deoarece nu am mai lucrat niciodată într-un gen care se recomanda ca thriller”, a spus el.

Actorul a adus laude și regizorului Yoon Jong-seok.

“Scenariul regizorului Yoon a fost scris foarte inteligent. Versiunea realizată de Yoon Jong-seok a fost elaborată atât de meticulos pe baza versiunii originale și a adăugat un pic de fler care să lege filmul nostru și să adauge o notă aparte. De aceea am ales filmul”, a spus So Ji Sub.

Dinamica așa-numită pisica-șoarece dintre cei doi și o serie de flashback-uri prezintă diferite teorii despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea cameră de hotel.

“Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la personajul meu este că Yoo Min-ho continuă să facă alegeri care îl trimit pe o cale distructivă. Nu se naște rău. Încercarea lui Yoo de a se sustrage de la responsabilitatea pentru acțiunile sale duce în cele din urmă la căderea lui”, a spus actorul.

Deși a face un thriller ce are în vedere o crimă misterioasă a provocat adrenalină, actorul a recunoscut că a avut coșmaruri unde el era atacat sau urmărit, chiar când se desfășurau filmările. Aici actorul a făcut o remarcă neașteptată – “Filmând și fiind parte din acest proiect a fost o experiență grozavă. Am fost intrigat de genul thriller. În mod ciudat, totuși, am continuat să am vise tulburătoare până am terminat filmările”.

Foto – So Ji Sub într-o scenă din “Confession” / Courtesy of Lotte Entertainment

Cadrul înghesuit în care a fost filmat “Confession” și cadrele de prim-plan a crescut, de asemenea, tensiunea predominantă a filmului.

“Scenele care au loc într-o cabană îndepărtată au fost, de fapt, filmate într-o cameră de hotel. Din cauza spațiului relativ mic, a fost destul de sufocant totul”, a spus actorul.

În timpul interviului, Ji Sub a mai vorbit și despre experienta pe care a avut-o jucând alături de alături de actrițele Kim Yun-jin și Nana.

„Am fost încântat să colaborez cu Kim Yun-jin. Modul în care ea se dedică meseriei ei ca profesionist este ceva ce mi-aș dori cu adevărat să-l preiau și eu ca actor. Nana a avut o energie atât de mare pentru rolul ei care ne-a ajutat pe toți să creăm o dinamică puternică”, a spus el.

Despre cariera de actor și o nouă perspectivă

La vârsta sa mai înaintată, So Ji Sub a învățat să prioritizeze ceea ce contează cel mai mult în viață.

„Când eram mai tânăr, m-am străduit atât de mult pentru succesul individual și am considerat succesul meu personal ca fiind cel mai important lucru din viață. Acum că sunt mai în vârstă, sper sincer că colegii mei și echipa de filmare cu care lucrez vor fi într-o poziție mai bună, ca urmare a colaborării cu mine. A reuși împreună este ceea ce contează pentru mine acum”, a spus el.

Pelicula „Confession” a fost filmată în urmă cu doi ani, dar a durat mult timp pentru a scoate proiectul în fața publicului din cauza pandemiei de COVID-19.

„Mă bucur că aceasta va fi lansată în cinematografe, într-o perioadă când multe dintre filmele gata făcute sunt redate pe streaming. Înțeleg că, mai ales acum, când există atât de multă concurență nu doar cu alte filme, ci cu platformele de streaming, este greu de obținut atenția oamenilor. Dar sper că filmul nostru va fi bine primit de fani”, a mai explicat actorul.

Tot în cadrul interviului, So Ji Sub a mai spus că își dorește ca publicul să rămână curios în legătură cu următorii săi pași.

„Vreau ca oamenii să arunce o privire asupra transformării mele ca actor și să rămână curioși despre mine și în continuare”, a spus el.

„În ultimul timp, m-am gândit mult la vârsta mea. Nu pot concura cu actorii bărbați actori mai tineri care au 20 sau 30 de ani, dar este o ușurare că carierele noastre pot depăși vârsta de 40 de ani. Actorii Jang Dong- gun și Song Seung-heon mă inspiră să continui să mă provoc ca actor”, a mai recunoscut Ji Sub.

Foto: So Ji Sub și Kim Yun-jin într-o scenă din film “Confession” / Courtesy of Lotte Entertainment

Ce părere are So Ji Sub despre răspândirea conținutului coreean în lume

De asemenea, cu această ocazie, actorul și-a împărtășit gândurile despre popularitatea globală a conținutului coreean, cu tot ceea ce presupune el.

„Am sentimente contradictorii cu privire la boom-ul conținutului coreean. Sunt mândru de el, dar, pe de altă parte, sunt îngrijorat de controlul de bază al calității. Trebuie să continuăm să facem conținut creativ, de înaltă calitate, pentru a face ca acest fenomen să dureze mai mult”, a spus el.

Reflectând asupra filmografiei sale, Ji Sub a ales trei proiecte preferate din toate timpurile.

„Prin drama de la SBS „Something Happened in Bali”, am descoperit bucuria de a juca; prin „I’m Sorry, I Love You” de la KBS2 am devenit o vedetă populară; iar filmul „Rough Cut” mi-a dat curajul să trec, pe partea de filme (să joc în filme)”, a declarat el.

Atunci când a fost întrebat ce personaje sau genuri ar vrea să joace în viitor, So Ji Sub a spus că își dorește mai mult ca colegii săi regizori să găsească ceva nou în el. “Cred că am nevoie de ajutor cu asta. Sper că regizorii vor vedea ceva nou în mine și vor extrage acea parte din mine pentru filmele lor”, a răspuns actorul.

Pe final, vă mai spun că următorul film al lui So Ji Sub, “Confession” va avea mare premieră în cinematografele coreene pe data de 26 octombrie. Trebuie să mie imi place cum sună descrierea filmului, așa că abia aștept să îl găsesc pentru că vreau să îl văd neapărat.

Foto: Posterul oficial al filmului “Confession”/ asianwiki.com








There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.