20221120_173625

Jungkook, interpretare legendară la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar

Jungkook din BTS a debutat duminică, noul său single solo, „Dreamers”, la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA din Qatar. Cântecul reprezintă cea mai recentă selecție din coloana sonoră a turneului de fotbal, potrivit Rolling Stone.

Sursa foto: bts_bighit via Twitter

Superstarul coreean a urcat pe scena stadionului Al Bayt din Qatar, la scurt timp după lansarea oficială a imnului înălțător, care prezintă și un featuring cu producătorul și cântărețul qatar Fahad Al-Kubaisi.

Sursa foto: bts_bighit via Twitter
Sursa foto: bts_bighit via Twitter

Îmbrăcat în negru și înconjurat de un grup de dansatori, Jung Kook a susținut prima reprezentație live a „Dreamers” în timpul evenimentului. Mai târziu i s-a alăturat pe scenă și cântărețul qatar.

Sursa foto: Getty Sport
Sursa foto: Getty Sport
Sursa foto: Getty Sport
Sursa foto: Getty Sport

Jungkook a fascinat publicul cu prestația sa și a devenit rapid cel mai discutat subiect în mediul online.

La scurt timp după interpretare, Fahad i-a mulțumit lui Jungkook pe contul său de Twitter.

În România, prestația lui Jungkook la Cupa Mondială a putut fi urmărită live, chiar pe postul național de televiziune, TVR, sau online, pe https://www.tvrplus.ro/

Sursa foto: Getty Images

„Dreamers”, a treia piesă solo a lui Jungkook din acest an, după „Stay Alive” din februarie (produsă de colegul său de grup Suga) și „Left & Right” (hitul care a ajuns în topul Billboard Hot 100, alături de artistul american Charlie Puth).

Melodia include producția RedOne, producătorul pop-dance care s-a alăturat FIFA la sfârșitul anului 2021 ca Creative Entertainment Executive și a ajutat la crearea hiturilor semnate de superstaruri precum Nicki Minaj, Lady Gaga și Enrique Iglesias, potrivit Billboard.

Sursa foto: Getty Images

Imediat după lansare, „Dreamers” a ajuns în fruntea topurilor iTunes în numeroase țări din întreaga lume. La doar 13 ore după ce a fost lansat, single-ul ajunsese deja pe locul 1 în topurile iTunes Top Songs în cel puțin 102 regiuni diferite, inclusiv cele mai mari opt piețe muzicale din lume: Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Japonia, Franța, Canada, Australia, Germania și Italia, scrie Soompi.

„Dreamers” a stabilit, de asemenea, un nou record pentru cea mai rapidă melodie oficială a Cupei Mondiale FIFA care a ajuns pe locul 1 în topul iTunes Top Songs din Statele Unite – cântecului i-a luat doar 2 ore și 11 minute pentru a ajunge în fruntea topului.

Ascultați piesa aici:

Un videoclip muzical pentru „Dreamers” va fi lansat pe 23 noiembrie.
There is 1 comment

Add yours
  1. Lyssys

    Daaa, JK a făcut deja cea mai spectaculoasă promovare a acestui campionat mondial de fotbal!!!
    Dincolo de orice, muzica lui a unit miliarde de oameni!
    Mie îmi place la nebunie cântecul!!!

    PS Nu poate bloca FIFA cât poate posta ARMY!✌️👍👏


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.