capture

Idei de ținută pentru perioada Crăciunului

Perioada festivă este, de obicei, o perioadă de petreceri, dar unul dintre cele mai importante lucruri legate de Crăciun și de sărbători este petrecerea timpului cu prietenii și familia. Fie că vei sărbători acasă sau plănuiești să ieși la restaurant, trebuie să alegi ținuta în funcție de locul în care te afli.

Bineînțeles, ținuta ta de Crăciun trebuie să surprindă perfect spiritul festiv al sezonului, iar cel mai bun mod de a începe este să te inspiri de la modelele noastre preferate din Coreea de Sud.  

Când vine vorba de găsirea ținutei perfecte de Crăciun, trebuie să ținem cont de nuanțele și vibrațiile asociate cu sărbătoarea, în special de paleta de culori tipică de roșu și verde și de atmosfera confortabilă evocată de piesele vestimentare lejere. În acest sens, nu se poate nega faptul că idolii coreeni au dominat acest sezon de Crăciun cu look-urile lor cochete, dar confortabile.

Iata cateva idei de outfituri pe care le puteti purta in aceasta perioada:

  1. Mantia lui Mos Craciun

Dacă aveți deja o ținută în minte, dar aveți nevoie de ceva care să o înfrumusețeze, puneți mantia lui Moș Crăciun și sunteți gata de plecare! Mantia lui Moș Crăciun este piesa perfectă pentru a o suprapune peste orice ținută, deoarece adaugă instantaneu volum și versatilitate. De asemenea, menține o siluetă sofisticată care îți pune în evidență umerii pentru un aspect elegant.

2. Fustă și jachetă roșie asortate

O ținută care nu se demodează niciodată (la propriu și la figurat) este fusta și jacheta roșie asortată, inspirată de estetica old money! Această ținută emană o vibrație demnă și elegantă, care este perfectă pentru a participa la evenimente formale. De asemenea, constatăm că cea mai populară și elegantă țesătură folosită în aceste piese coordonate este tweed-ul.

3. Pulover clasic de Crăciun

Ce este sezonul de Crăciun fără clasicul pulover de Crăciun? Dacă vrei să te îmbraci mai lejer în acest sezon de sărbători, atunci această piesă este perfectă! Nu toate puloverele de Crăciun trebuie să fie urâte, deoarece pot fi și drăguțe. Puloverele cu modele sunt un element de bază în perioada sărbătorilor, deoarece modelele festive îți pot schimba look-ul de zi cu zi. Astfel de pulovere sunt de obicei confecționate din material tricotat, ceea ce le face potrivite pentru vremea rece de Sărbători.

4. Topuri tricotate și bentițe de Crăciun

Orice top tricotat și o bentiță de Crăciun poate fi cea mai comodă și mai ușoară pereche de Crăciun. Dacă doriți să participați la o petrecere de Crăciun într-un top ușor, dar călduros, lăsați accesoriul să vorbească. Această piesă vestimentară din lână vă poate ține de cald și vă poate încălzi cu orice ocazie. Ca o piesă statement, pune-ți orice bentiță de Crăciun cu diverse modele.

Sursa: Pinterest, Instagram




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.