untitled-6

IU și Lee Jongsuk formează un cuplu

Noul an, care nici măcar nu a sosit încă oficial, vine deja cu o surpriză! Presa coreeană a dezvăluit faptul că IU și Lee Jongsuk formează un cuplu, scrie Soompi!

Agenția actorului a confirmat relația, printr-un anunț oficial:

“Actorul Lee Jong Suk și IU au trecut recent de la statutul de apropiați la statutul de a fi un cuplu și mențin o relație serioasă.

Vă rugăm să prezentați multă susținere pentru a-și putea continua relația frumoasă.”

Și agenția lui IU, EDAM Entertainment, a comentat după apariția veștii în spațiul public:

“IU și Lee Jong Suk au trecut recent de la statutul de apropiați la a avea o relație serioasă.”

Potrivit Dispatch, cei doi formează un cuplu de aproximativ 4 luni. Cei doi s-au cunoscut la „Inkigayo” (emisiune muzicală n.r.) în urmă cu 10 ani, iar de-a lungul timpului, prietenia lor a evoluat în dragoste.

Dispatch susține că IU și Lee Jong Suk au petrecut Crăciunul împreună în Nagoya, Japonia, unde s-au bucurat de o vacanță liniștită de trei zile într-o stațiune de lux.  S-a spus că vacanța ar fi fost planificată personal de Lee Jong Suk, care se pare că a aranjat un zbor mai întâi pentru IU și fratele ei mai mic în Japonia și chiar le-a pregătit un serviciu de preluare de la aeroport, apoi li s-a alăturat personal, mai târziu.

Potrivit surselor anonime citate în articolul inițial, familiile cuplului sunt deja la curent cu relația. IU a cântat la nunta fratelui mai mic al lui Lee Jong Suk la începutul acestui an, iar Lee Jong Suk l-a invitat personal pe fratele mai mic al lui IU în vacanța lor de Crăciun.

Felicitări noului cuplu!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.