forever-lost.jpg

Festivalul Jinhae Gunhangje Cherry Blossom

Sursa: Seoulbox

Festivalul Jinhae Gunhangje Cherry Blossom (진해 군항제 벚꽃축제), unul dintre cele mai mari festivaluri din Coreea de Sud, susținut în perioada 25 martie – 3 aprilie.

Evenimentul de 10 zile este unul dintre cele mai populare, având vizitatori din întreaga lume, fiind susținut în perioada primăverii, un anotimp splendid ce ne uimește prin frumusețea pe care o poartă.

Deoarece Jinhae (진해) era considerat un port important pentru marina japoneză, îmi imaginez că avea o prezență deosebit de puternică, de unde și abundența de cireși față de alte locuri de pe coastă. Totuși, este doar o presupunere.

PRINCIPALE LOCURI DIN TIMPUL FESTIVALULUI DE FLORI DE CIRES DE LA JINHAE

Una dintre principalele atracții din cadrul evenimentului este Yeojwacheon (여좌천), un pârâu supranumit și “Podul Romantic”. Lung de 1,5 km, acesta prezintă o expoziție naturală de copaci cu flori de cireșe și de canola.

Pe de altă parte, stația Gyeonghwa (경화역) oferă vizitatorilor o “ploaie a petalelor de flori” care, de altfel, ajunse pe pământ, mărginesc șinele de cale ferată. 

Sursa: In My Korea

Cei care doresc o vedere panoramică asupra festivalului pot vizita parcul Jehwangsan (제황산 공원) și turnul Jinhae (진해), unde pot admira peisajul urban, în a cărui componență se află o arhitectură modernă a orașului.

Sursa: thereshegoesagain.org

Festivalul este o sărbătoare a culturii sud-coreene și a frumuseții naturii. Este o oportunitate de a admira și crea amintiri în jurul copacilor înfloriți.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.