optimize

Drama “Dream High” va fi adaptată într-un musical

Versiunea muzicală a popularei drame KBS din 2011 “Dream High” va ajunge pe scenă luna viitoare.

Drama originală, în care joacă Bae Suzy și Kim Soo-hyun, se învârte în jurul unor liceeni care visează în principal să devină vedete K-pop. Aceasta a avut o evoluție ușoară în ceea ce privește audiența, ultimul episod obținând un rating de 17,2% la nivel național, potrivit Nielsen Korea.

Viitorul spectacol de teatru va prezenta viața personajelor la 10 ani după absolvire. Acesta intenționează să prezinte modul în care aceștia continuă să-și urmărească visele.

“Numerele muzicale și dansul vor fi elementele de bază ale ‘Dream High'”, a declarat luni producătorul său, Artone Company.

O multitudine de vedete K-pop, printre care Lee Seung-hoon de la WINNER, Yoo Tae-yang de la SF9 și Park Gyu-ri de la KARA, vor apărea în musical. Coregraful aclamat Choi Young-joon, care a fost prezentat în emisiunea de concurs de dans “Street Man Fighter” din 2022 de pe Mnet, va regiza coregrafia.

“Am distribuit dansatori specializați în diverse genuri, de la hip-hop la lăcătușerie”, a adăugat Artone.

“Dream High” este programat să se desfășoare între 13 mai și 23 iulie la Centrul de Arte Kwanglim din districtul Gangnam din sudul Seulului.

Sursa: The Korea Times




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.