Lee-Min-Ho-and-Ahn-Hyo-Seop-In-Talks-To-Star-In-Movie-Based-On-Web-Novel-Omniscient-Readers-Viewpoint

Lee Min Ho si Ahn Hyo Seop, în discuții pentru pentru a juca în filmul “Omniscient Reader’s Viewpoint”

Pe data de 3 mai a apărut vestea care spune că, în aceste zile Lee Min Ho se află în discuții pentru a apărea ca protagonist într-un viitor film numit “Omniscient Reader’s Viewpoint” . Mai exact, îndrăgitul actor a primit oferta de a juca rolul Yoo Joong Hyuk care se trezeşte transportat în lumea romanului pe care îl citea.

Acest film are la bază romanul web foarte popular numit tot “Omniscient Reader’s Viewpoint”, despre o lume aparte care se schimbă în funcție de conținutul unui roman web.

Foto: Allkpop

Având în vedere curiozitatea fanilor, un reprezentant al agenției lui Lee Min Ho, MYM Entertainment a declarat: „Este adevărat că Lee Min Ho a primit o ofertă de a juca în „Omniscient Reader’s Perspective”. Este unul dintre proiectele pentru care a primit o ofertă. Nu s-a decis încă nimic.”

Apoi la puțin timp, aflăm vestea că un al alt actor foarte apreciat, în prezent, de public și-ar putea face debutul cinematografic alături de Lee Min Ho în această nouă producție. Este vorba despre Ahn Hyo Seop, despre care publicația Ilgan Sports susține că și el ar fi primit oferta de a juca celălalt protagonist al filmului, numit Kim Dok Ja.

Ca răspuns la aceste vești, agenția lui Ahn Hyo Seop, The Present Company a declarat: „Da, este adevarat a primit o ofertă de a juca în filmul “Omniscient Reader’s Perspective” și el acum analizează oferta.”

Foto: Pinterest

Ahn Hyo Seop negociază acum pentru a-l juca pe Kim Dok Ja, personajul care lucrează împreună cu aliații săi pentru a salva lumea după ce acesta începe să urmărească intriga romanului web pe care l-a citit, în timp ce lui Lee Min Ho i s-a oferit rolul lui Yoo Joong Hyuk, personajul principal original al romanului web pe care Kim Dok Ja l-a citit.

Se mai știe acum că acest film va fi produs de cei de la Realies Pictures, cei care s-au aflat în spatele unor filme de succes precum seria ‘Along with the Gods‘ și va fi regizat de Kim Byun Woo, care anterior a realizat filmul ‘The Terror Live‘. Peste 20 de miliarde de woni (aproximativ 15 milioane de dolari) au fost investite în costurile de producție, iar proiectele ulterioare sunt, de asemenea.

Vă aduc aminte că Ahn Hyo Seop joacă, în prezent, în sezonul 3 al dramei „Dr. Romantic”, și se pregătește, de asemenea, să joace în „A Time Called You”, stârnind în acest fel multe speranțe pentru potențialul său debut pe marele ecran.

Despre Lee Min Ho știm că a impresionat prin interpretarea sa în ultimul său proiect, „Pachinko” și că viitoarea sa dramă „Ask The Stars” (titlul preliminar, cunoscut și sub numele de „Where the Stars Gossip”) în care o are alături pe Gong Hyo Jin a încheiat recent filmările și se află acum în etapa de post-producție.

Noi abia așteptăm alte detalii despre acest film și speram să-i vedem împreuna pe cei doi pe micul ecran.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.