Untitled

Park Bo-gum ne demonstrează abilitățile sale excelente la pian, într-o colaborarea-surpriză cu Taeyang – VIDEO

Actorul Park Bo-gum și cântărețul Taeyang au făcut echipă pentru o colaborare surpriză, relatează The Korea Times.

Mai exact, duo-ul a făcut furori într-o apariție live specială pentru piesa „Seed” de pe noul EP al lui Taeyang „Down to Earth”, lansat pe 25 aprilie pe canalul oficial de socializare al The Black Label, agenție afiliată a YG Entertainment.

În videoclip, Park Bo-gum deschide show-ul cu un solo blând la pian, pregătind scena pentru vocea plină de profunzime, absolut extraordinară, a lui Taeyang, fapt ce crează o experiență captivantă pentru ochi și urechi. Aura și aspectul radiant al duo-ului au făcut fanii de pe tot globul să tremure de entuziasm.

Videoclipul muzical live pune, astfel, din nou în valoare spectrului vocal larg al lui Taeyang, precum și abilitățile lui Park Bo-gum ca pianist desăvârșit. Această colaborare este văzută ca un exercițiu de construire a relațiilor dintre cei doi colegi de agenție, și asta deoarece nu trebuie să uităm că Park Bo-gum s-a alăturat The Black Label abia la începutul acestui an, în ianuarie.

Între timp, EP-ul lui Taeyang „Down to Earth” urcă tot mai sus în topurile muzicale globale, adunând un total de șase piese, inclusiv piesă titlul „Seed”. Altfel spus, albumul a avut parte de o primire călduroasă din partea ascultătorilor din întreaga lume.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.